Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum să dezinfectezi chiuveta din bucătărie cu acest ingredient. Stochează mai multe bacterii decât toaleta!
WhatsApp
Oricât de ciudat ar părea, spațiile care sunt de obicei dedicate curățării locuinței și ustensilelor acesteia sunt cele mai murdare din casă. De data aceasta vom vorbi despre cum să dezinfectăm chiuveta cu bicarbonat de sodiu pentru a preveni înmulțirea microorganismelor.
Cum să dezinfectezi chiuveta din bucătărie cu acest ingredient: Stochează mai multe bacterii decât toaleta!

Această zonă a bucătăriei dumneavoastră poate concentra până la un milion de bacterii pe metru pătrat. Vasele murdare, bureții uzați și resturile de mâncare își fac treaba și transformă acest spațiu într-un loc de reproducere.

Amestecă pastă de dinți și bicarbonat de sodiu și pune totul într-o pungă: Trucul care te scapă de multe probleme ale toaletei, în doar 7 minute

Așa că există trei acțiuni care vor împiedica proliferarea bacteriilor în chiuveta dumneavoastră: spălați vasele imediat după ce le folosiți, dezinfectați buretele pe care îl folosiți pentru a îndepărta murdăria și aveți grijă de coșul de blat.

A pus patru linguri de bicarbonat și două de apă oxigenată. Ce a putut să facă cu acest amestec este minunat!

 

Cum să dezinfectați chiuveta cu bicarbonat de sodiu?

 

Să începem cu ceea ce nu vezi și anume că sub chiuvetă mucegaiul și umezeala tind să se acumuleze, așa că faci mai întâi o curățare profundă a acestei zone. Acum, mergem la chiuvetă și vom ucide bacteriile din fiecare parte (inclusiv mixerul):

Întindeți o cantitate bună de bicarbonat de sodiu pe fundul și pe părțile laterale ale chiuvetei, puneți săpun de vase și stropiți cu apă infuzată cu rozmarin și lămâie. Acum, treceți o perie cu mișcări circulare pe toată suprafața. Clătiți cu apă.

Degresant puternic de casă cu ingredientele din bucătăria ta. Dezinfectează și îndepărtează grăsimea cea mai blocată. Un truc genial

Apoi, puneți cât mai mult bicarbonat de sodiu peste sita de la chiuvetă și un strop de oțet. La final, turnați apă fierbinte peste toată zona tratată și lăsați-o să treacă complet. Repetați o dată pe săptămână. Chiuveta va fi ca nouă

Acum, asigurați-vă că faceți o curățare (deși simplă) în fiecare zi și nu lăsați alimente crude în chiuvetă pentru că așa cresc șansele de contaminare. Nu vreau să te sperii, dar chiuveta este deja de 100.000 de ori mai murdară decât baia după „jos”. 

Încearcă acest truc de curățenie acasă și vei avea grijă de sănătatea familiei tale.

Cel mai puternic antipraf de casă pentru a-ți lăsa mobila strălucitoare. Folosește doar aceste trei ingrediente pe care le ai în bucătărie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel