Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum să cureți dulapurile de bucătărie cu ulei de floarea-soarelui: Trucul neașteptat, care te scapă din multe încurcături
WhatsApp
Nu te-ai fi așteptat că poți curăța murdăria de pe dulapurile de bucătărie cu ulei de floarea-soarelui. Iată cum funcționează un truc neașteptat, care te scapă din multe încurcături.
Cum să cureți dulapurile de bucătărie cu ulei de floarea-soarelui: Trucul neașteptat, care te scapă din multe încurcături

Blaturile și dulapurile din bucătărie se murdăresc adesea atunci când gătiți.

Curățarea reziduurilor de grăsime poate fi extrem de dificilă. 

Dar există câteva trucuri folosite de gospodine pentru a scăpa de grăsimea și funinginea din bucătărie. 

Secretul este să folosiți ulei de floarea-soarelui și bicarbonat de sodiu atunci când curățați. 

Cum să cureți dulapurile de bucătărie cu ulei de floarea-soarelui

 


Aceste ingrediente trebuie amestecate în proporții egale și apoi aplicate pe murdărie. Se lasă terciul rezultat timp de o jumătate de oră. 

Ca urmare, grăsimea este adunată în cocoloașe, ceea ce facilitează procesul de curățare. Tot ce trebuie să faci este să folosești un burete pentru a scăpa de ea. 

Această metodă vă permite, de asemenea, să curățați mai rar grăsimea. Adevărul este că uleiul de floarea-soarelui creează o peliculă protectoare pe mobilierul din lemn.

Ca urmare, bucătăria va străluci pur și simplu de curățenie. Nu este nevoie să folosiți niciun produs suplimentar pentru acest lucru. 

Trucul neașteptat, care te scapă din multe încurcături

 

Aragazul și oalele din oțel inoxidabil arată cel mai bine atunci când sunt strălucitoare și curate. Un aragaz bun este nelipsit din orice gospodărie, iar dacă este fabricat din inox trebuie să învățați modalitățile de curățare a acestuia. 

Aragazele din oțel inoxidabil pot fi destul de dificil de întreținut și se pot deteriora dacă nu sunt curățate corect. Pentru a curăța corect plita din oțel inoxidabil, fără a o deteriora, veți avea nevoie de soluția de curățare potrivită. 

Oțet și bicarbonat de sodiu - Acesta este unul dintre cei mai buni detergenți naturali pe care îi puteți face cu ușurință acasă. Simplu, eficient și poate face minuni când vine vorba de îndepărtarea petelor de grăsime, a resturilor de mâncare arse.

Curăță ușor murdăria de pe oale

 

Cum puteți face acasă soluția cu care puteți curăța ușor aragazul și oalele de inox?  Aveți nevoie de: oțet alb, bicarbonat de sodiu, săpun lichid de spălat vase moale, pulverizator, burete, cârpă din microfibră.

Începeți prin a îndepărta grătarele, dacă aveți un aragaz pe gaz și ștergeți orice particule de mâncare.  Umpleți o sticlă de spray cu oțet alb și pulverizați zonele pe care doriți să le curățați. Oțetul este un excelent agent de curățare și de îndepărtare a grăsimii.

Așteptați aproximativ 5-10 minute, timp în are acționează oțetul. Ulterior, puneți bicarbonat de sodiu deasupra oțetului.  Nu uitați să adăugați și câteva picături de detergent de vase.

Luați un burete, umeziți-l în apă fierbinte și începeți să frecați. Țineți minte să folosiți partea moale a buretelui, deoarece materialele abrazive vă pot deteriora plita aragazului. După ce toată grăsimea și murdăria au fost curățate, luați o cârpă umedă și ștergeți întregul aragaz.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel