Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum sa curăți o cadă îngălbenită, fără înălbitor. Ai nevoie de doar două remedii naturale și cinci minute de efort
WhatsApp
O cadă albă și strălucitoare oferă întregii băi un aspect  proaspăt și mai curat. Evident, odată cu uzura naturală și a timpului, orice cadă tinde să se îngălbenească.  
Cum sa curăți o cadă îngălbenită, fără înălbitor. Ai nevoie de doar două remedii naturale și cinci minute de efort

Întreținerea obiectelor sanitare nu este o joacă de copii. Mai ales dacă, pe lângă igienizarea lor, trebuie să elimini calcarul și să albești obiectele într-un mod optim. Prin urmare, în cele mai multe cazuri, este nevoie de timp și efort.

Pentru a rezolva problema, adesea folosim substanțe chimice specifice. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la ingredientele din componența acestor soluții. Înainte de a utiliza un anumit produs, trebuie să știm dacă un anume produs folosit nu vă va deteriora smalțul obiectelor sanitare.

Trucul genial cu făină pentru a curăța tigăile ca să arate ca noi. Trebuie să-l încerci!

 

Pentru ca obiectele sanitare să strălucească din nou, putem folosi și produse naturale. Vorbim despre remediile economice pe care le foloseau bunicile noastre și cu care putem obține rezultate cu adevărat satisfăcătoare.

Să vorbim despre trucurile naturale pentru eliminarea calcarului și a petelor încăpățânate. 

 

Cum sa albești o cană îngălbenită, fără înălbitor. Ai nevoie de doar două remedii naturale

 

Să spui la revedere calcarului din baie poate deveni o adevărată provocare. În acest sens, iată un remediu cu adevărat eficient, cu care nu toată lumea este familiarizată.

Astăzi, însă, vom încerca să înțelegem cum să facem albim cada îngălbenită foarte albă, în câțiva pași, cu două ingrediente naturale. În primul rând, însă, ne vom concentra asupra cauzelor care provoacă îngălbenirea.

Nu toată lumea știe că, pe lângă calcar, detergenții prea agresivi și chiar bureții nepotriviți ar putea toci smalțul căzii.

 

Păstrează un tub cu pastă de dinți în bucătărie. Te ajută să scapi de mizerie și de mirosurile neplăcute


Prin urmare, este mai bine să alegeți detergenți mai delicați, care sunt, adesea, mai scumpi decât alte produse pentru baie.

Există și câteva soluții eficiente, dar naturale, la un cost mult mai mic. Așadar, iată cum să albim cada îngălbenită fără înălbitor cu aceste 2 remedii naturiste care elimină și calcarul?

 

Cum să îndepărtezi, într-o clipă, mirosul neplăcut din toaletă, fără odorizant. Un truc genial, pe care nu l-ai știut

 

De ce să nu-ți faci propriul detergent, folosind bicarbonat de sodiu, un ingredient folosit pe scară largă în treburile casnice,care combate mirosurile neplăcute și incrustațiile de calcar.

Într-un castron, amestecați două pahare de bicarbonat de sodiu și puțină apă. Amestecă până obții o pastă cremoasă. Apoi, înmuiați în acest amestec un burete moale și începeți să frecați ușor peste tot cada. Treptat cada va deveni din nou strălucitoare și albă. Clătiți rapid și uscați cu o cârpă curată.

Puneți o dischetă de bumbac în coșul de gunoi. Doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc uimitor

 

Pe lângă bicarbonatul de sodiu, și oțetul alb este un aliat excelent. Se amestecă oțetul cu puțină apă. Se toarnă amestecul într-un recipient și se pulverizează pe cadă. Lăsați să acționeze 10 minute și apoi frecați cu un burete moale. Clătiți cu apă caldă și apoi uscați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel