Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum să alegi un site de loto online din România
WhatsApp
Jocul de loto este unul dintre cele mai populare jocuri de pe planetă, milioane de oameni din întreaga lume își încearcă norocul în fiecare zi. Cazinourile online s-au hotârăt să profite de acest lucru și pe lângă sloturi, ruletă, blackjack, poker sau jocuri cu dealer live au adăugat în ofertă și Loto.
Italia, SuperEnalotto: Cel mai mare jackpot din lume. Cei 90 de jucători care au nimerit superpremiul vor primi 4.123.707,71 euro fiecare

În cadrul acestui articol despre loto online România găsești detalii despre acest joc, precum unde îl poți accesa, cum se joacă, care sunt câștigurile, dar și alte informații care se pot dovedi utile. Citește despre acest nou trend la care pasionații de jocuri de noroc participă în număr mare și pe teritoriul țării noastre.

Siguranța, cea mai importantă la un cazinou online

  

Când vorbim de cazinourile online, întotdeauna siguranța trebuie să fie pe primul plan. Este esențial să te asiguri că platforma pe care te-ai decis să joci este reglementată și licențiată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Acest lucru asigură jocuri corecte, protecția datelor cu caracter personal și accesul la bonusuri și promoții legitime. Sigla ONJN și alte certificate obținute de un cazinou online, se află, de obicei, în josul paginii, loc în care se pot găsi și metodele de plată acceptate, respectiv premiile obține de platforma respectivă.

 

Loterii disponibile online

  

Spre deosebire de jocurile oferite de Loteria Română, loteriile online sunt extrem de diferite ca posibilități de pariere, mize și cote. De asemenea, varietate este una impresionantă. În funcție de preferințele personale, poți să pariezi la loterii de oriunde din lume.

Categoriile de loterii internaționale pe care le puteți accesa online diferă în funcție de numărul de numere sau bile folosite la extragere. La Kino sau Keno se juca în general cu 20 de numere, dar mai nou se găsesc extrageri cu baza de 70, 80, 90 sau chiar 12 numere, în cazul Cehia Keno.  

Loteriile din SUA au jackpoturi și premii consistente, totuși, jucătorii români preferă loteriile din Uniunea Europeană. De asemenea, jucătorii le preferă pe cele care au extrageri cât mai dese. O parte din opțiunile populare la care poți paria și urmări extragerea pe internet sunt: Keno Polonia 20/70, Italia Win for Life 10/20, Grecia Kino 20/80.

Pe lângă extragerile de tipul Keno, care sunt preferate de pasionații de jocuri de noroc datorită faptului că extragerile au loc de mai multe ori pe zi, poți găsi și extrageri clasice, de tipul loto 6/49 sau altele. Și în cazul acestora există o selecție din mai multe țări, printre care Germania sau Finlanda. Acestea sunt perfecte pentru jucători care nu stau foarte bine cu timpul, însă tot ar dori să își încerce ocazional norocul.

Pentru a găsi extragerea potrivită pentru tine sau baza de extragere cu care îți face plăcere să joci este bine să încerci cât mai multe variate, însă cu o miză mică, în așa fel încât “testele” să nu îți afecteze prea tare bugetul alocatul acestui hobby.

 

Posibile câștiguri la loto online

  

După cum am menționat, există loterii care oferă extrageri la diferență de câteva minute, Keno Polonia 20/70 (extrageri din 4 în 4 minute), Grecia Kino 20/80, Loto Italia Keno 20/90 și Slovacia Keno 20/80 (la fiecare 5 minute), în timp ce altele organizează doar câteva sau doar o extragere pe săptămână.

În aceste condiții este normal ca și sistemul de pariere să fie diferit. Spre deosebire de loteria clasică, unde varianta are un preț fix, iar premiile diferă de la o extragere la alta în funcție de numărul de câștigători, la loto online câștigul se calculează în funcție de miza pe care tu o alegi și de cota existentă în dreptul numărului de selecții câștigătoare pe care îl ai pe bilet.

În mare parte, loteriile online îți oferă șansa să înregistrezi câștiguri destul de interesante cu o miză destul de mică. Însă, la fel ca la majoritatea jocurilor de cazinou, totul ține de norocul și de inspirația de moment.

Cum se joacă loto online

  

Cum nicio loterie online nu are legătura cu loteria de stat, ești obligat să îți faci cont la unul dintre multiplele cazinourile online care au această secțiune, apoi să depui bani în contul tău de client pentru a paria pe numerele norocoasele.

Pariurile pot fi plasate până cu câteva secunde înainte de momentul extragerii (toate platformele specifică ora exactă până la care se acceptă pariuri). Rezultate vor fi validate de organizator, iar eventualul câștig va apărea în balanța ta din contul de jucător la scurt timp după ce extragerea s-a încheiat.

Poți să optezi pentru un pariu simplu sau în sistem. În cazul pariului simplu, trebuie să nimerești toate numerele pariate pe bilet, iar în cazul unui bilet în sistem doar o parte dintre acestea trebuie să se regăsească și în extragere, dar câștigurile sunt mai mici.

Dacă vorbim de o loterie care are mai multe extrageri în aceeași zi, poți încercă să participi la mai multe extrageri cu aceleași numere pentru ați mări șansele de câștig sau doar pentru a salva timp.  

Ecranul cu parierea este, în majoritatea cazurilor, intuitiv și bine structurat. Acesta expune numerele alese, pariul pentru fiecare combinație, cota de pariere, miza totală și potențialul câștig.

 

Avantajele de a juca loto online

Apariția loteriilor online în România, a făcut ca loteria de stat să sufere puțin la capitolul popularitate din cauza faptului că acestea vin cu o serie de avantaje. În primul rând, pe lângă faptul că nu implica deplasare, frecvența extragerilor este mult mai bună, iar opțiunile de pariere sunt extrem de multe, ceea ce îți oferă posibilitatea de a aplica strategii de joc.

Pe lângă varietate, comoditate și rapiditate, nu este de neglijat nici faptul că poți să beneficiezi de bonusuri și oferte. Fie că este vorba de bonusuri generale sau bonusuri destinate jocului de loto, dacă sunt potrivite pentru tine, aceste oferte se pot transforma într-un avantaj.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel