Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
C.T. Popescu: Lacrimogeanele de PARTID. După atâtea GAZE, nicio umbră de REMUȘCARE
WhatsApp
Cristian Tudor Popescu scrie într-un editorial că în România secolului XXI, se petrec modificări genetice imprevizibile. A apărut o specie mutantă, lacrimogeanele de Partid, care plâng doar de propria lor milă.

"Acum însă, în România secolului XXI, se petrec modificări genetice imprevizibile. Aşa a apărut o specie mutantă, lacrimogeanele de Partid, care plâng doar de propria lor milă. 

Dăncilă şi Dan sunt primele două exemple. Sute de oameni paşnici, între care copii, femei însărcinate şi bătrâni, au fost gazaţi, loviţi cu bastoanele, călcaţi în picioare de acei jandarmi care îşi ascund sub căşti şi uniforme natura bestială.

După atâtea gaze, nicio umbră de remuşcare, nicio boare de lacrimă n-au traversat-o pe lacrimogeana Carmen Dan. Profund satisfăcută de sine, a anunțat că jandarmii și-au făcut datoria, apărând țara de atacul gravidelor din Piața Victoriei.

Dăncilă, neavând izvor de lacrimi decât pentru mila de ea însăși, a scris la Comisia Europeană că era cât p-aci să fie dărâmat Guvernul de cei 50-100 de derbedei, înarmați până-n dinți cu pietre și peturi, puternic sprijiniți de copii, pensionari, agresori cu mâinile sus, turiști israelieni și jurnaliști austrieci.

Nicio neliniște, nicio tresărire de milă creștină, niciun proces de conștiință, niciun „Doamne, ce-am făcut?!”, la Vida Dăncilă.", a scris Cristian Tudor Popescu pentru Republica.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel