Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cristian Diaconescu: Domnului Giuliani i-ar putea răspunde de ce se amestecă în treburile noastre
WhatsApp
Cristian Diaconescu a comentat la Realitatea TV scrisoarea lui Rudolph Giuliani către preşedintele Klaus Iohannis şi către alţi oficiali români, în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI.

Diaconescu a spus că preşedinţii celor două Camere i-ar putea răspunde lui Rudolph Giuliani aşa cum au mai făcut-o şi în alte cazuri: de ce se amestecă în treburile noastre?

"Autorităţile de la Bucureşti au mai primit semnale din SUA, răspunzându-le preşedinţii celor două Camere: de ce să se amestece în treburile noastre?

Ştim noi mai bine cum facem, mai ales că am cumpărat armament din SUA. Mă aştept, ca pe o identitate de raţiune, să-i răspundă la fel şi domnului Giuliani. Rămâne o singură concluzie în legătură cu aceste documente, cu protocoalele: nicio persoană care se consideră vătămată de aceste protocoale nu s-a adresat instanţei competente. Nu a cerut anularea actului. Adică, mai clar, dincolo de invocarea publică, deocamdata nicio instanţă judecătorească n-a dat nicio decizie defintivă care să poate fi folosită. De acest subiect, al amnistiei şi graţierilor, se ocupă fie Parlamentul, fie Guvernul", a spus Cristian Diaconescu la Realitatea TV.

 

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al New York, a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis şi altor oficiali români în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunile asupra judecătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel