800g de smântână grasă
Zahăr după gust
Cacao
Citește și Rețeta Bretzel, covrigi bavarezi: Trucul pentru a avea acea crustă tare și aurie
Bateţi cu un tel smântâna şi câteva linguri de zahăr într-un bol încăpător.
Adăugaţi 2-3 linguri de cacao şi mixaţi în continuare până se omogenizează totul.
Dacă doriţi o aromă mai intensă, adăugaţi cremă de ciocolată sau ciocolată topită.
Dacă doriţi o cremă albă, puteţi să renunţaţi la pudra de cacao.
După preferinţe, puteţi adăuga un strop de esenţă cu aroma preferată, nucă măcinată sau bomboane decorative.
Crema se pune la frigider pentru o oră înainte de a o întinde pe foi.
Dacă mai doriţi o idee delicioasă de cremă, vă recomandăm şi:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News