Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Credit Suisse, un nou CEO
WhatsApp

Ieri, Credit Suisse a anunțat numirea lui Ulrich Körner în funcția de CEO, în locul lui Thomas Gottstein. Fostul CEO, care l-a înlocuit pe Tidjane Thiam în februarie 2020, se confruntă de câteva luni cu o criză, raportând rezultate slabe pentru al doilea trimestru din acest an, dar și cu multe alte pierderi și scandaluri, atrăgând nemulțumirea angajaților, anunță Reuters.

Consiliul de Administrație al celei de-a doua mare bancă elvețiană l-a numit pe Ulrich Körner, care deține în prezent funcția de director al diviziei de gestionare a activelor, ca CEO începând cu 1 august. După ce a lucrat la UBS, unde a condus activitatea de gestionare a activelor băncii, Körner, cetățean elvețian, lucrează, de anul trecut, la Credit Suisse.

Noua conducere a raportat si lansarea unei revizuiri strategice radicale, după anunțarea rezultatelor slabe pentru trimestrul doi din 2022.

Credit Suisse Group a încheiat al doilea trimestru al anului 2022 în roșu, înregistrând o pierdere netă de 1,59 miliarde CHF, comparativ cu un profit de 253 milioane CHF în 2021.

 

Sursă foto - Facebook cont Credit Suisse 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel