Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
CRBL, despre decizia de a se muta cu familia în Spania: "Am găsit plusuri și minusuri. Abia acolo am început să înțelegem ce înseamnă Spania"
WhatsApp
Aflat în România pentru câteva zile, CRBL a povestit, în cadrul podcastului "Acasă la Măruță" despre cele mai grele momente legate de mutarea în Spania cu familia, despre cum a luat decizia de a se muta și despre dorul de România.
CRBL, despre alegerea de a se muta cu familia din România -  Inițial, am plecat provizoriu. Acolo am început să înțelegem ce înseamnă Spania

CRBL locuiește în Spania cu toată familia, de mai bine de un an, și susține că este una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat vreodată. Stabilit în Marbella, CRBL a povestit că, chiar dacă s-a lovit de multe dificultăți, când a decis să schimbe țara, este încântat de alegerea făcută.

CRBL, noi mărturisiri despre viața în Spania: „Am vândut tot când am plecat. Pe mine mă cheamă în continuare România acasă” 

Fiind întrebat de Măruță dacă Spania este a doua sau prima casă, CRBL a povestit cum a luat, împreună cu soția, decizia de a se muta.

"Noi nu suntem mutați sută la sută în Spania, așa cum cred oamenii. Noi am tot făcut naveta, am testat cumva: am stat o lună în vacanță, apoi am revenit în țară și ne-am continuat viața. După aia am zis: hai să încercăm să stăm un an. Prima dată am plecat în Spania, cu Elena, într-o vacanță de zece zile. Ne-a plăcut zona atât de mult încât am luat decizia să mai face o vacanță de o lună. După o vacanță de o lună, am luat decizia cu Elena să ne mutăm un an în Spania. Alesia avea 5 ani. Am găsit și o școală engleză, pentru Alesia. Am găsit și chirie. N-am plecat cu toate de acasă. Am plecat provizoriu. Iar acolo am început să înțelegem ce înseamnă Spania. A trebuit să ne facem acte. Alesia mergea la școală. Am început să simțim spaniolul. Ne-a plăcut. Am găsit plusuri și minusuri. Apoi am revent în țară", a dezvăluit CRBL.

"În România am găsit alte minusuri și iar ne-am dorit să plecăm în Spania. Și am plecat. Dar e trist să stai în chirie în Spania, deoarece au apartamentele mici. Nu aveam bani să închiriez ceea ce îmi place. Stăteam cu gândul mereu acasă. De aceea când am plecat a doua oară în Spania, am vândut tot din România. Am plecat cu trei camioane, cu studio, cu toate. Acum totul este acolo, dar gândul este aici. Pe mine mă cheamă România acasă, pentru că acolo mă simt ca un nomad, care nu are țară", a mai dezvăluit artistul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel