Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cozmin Guşă: Klaus Iohannis de azi e mult mai apropiat de românii revoltaţi
WhatsApp
Cozmin Guşă a declarat la Realiatea Tv că discursul pe care l-a avut Klaus Iohannis la Consiliul Naţional al PNL este exact ce aşteptau românii revoltaţi.

"În mod evident, Klaus Iohannis de azi este ceva mult mai apropiat de aceşti români revoltaţi, ei au această cauză a dereglării simţului civic, adică ei resimt că au viziuni sumbre asupra viitorului imediat. Românii de azi, din cauza indivizilor grupaţi în jurul lui Dragnea, nu mai au confort civic, simt că drepturile lor cetăţeneşti sunt afectate. Noi oricum nu avem o opoziţie agregată care să îi mulţumească pe români. Aveau nevoie de cineva cu autoritate pe care să o perceapă şi această autoritate era la Iohannis.

Daca Iohannis doreşte să potoloească avântul ăsta din PSDragnea, toate ţoapele care vin să ne dea lecţii, şi toţi sfertodocţii de acolo, asta e atitudinea pe care trebuie sa o aibă, sigur dublată de atitudinea de ieri, în care a blocat un demers foarte periculos, cu prezenţa în fruntea Guvernului a lui Paul Stănescu, cu puternice aspiraţii penale, cu un trecut pe măsură, penal", a declarat Cozmin Guşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel