Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gușă: Planul pentru 10 august a fost făcut la Scroviștea și COORDONAT de Coldea
WhatsApp
 Cozmin Gușă a devoalat la Realitatea TV, un "scenariu de coșmar" pentru România, conform căruia operațiunea de provocare și represiune  a jandarmilor din ziua de 10 august din Piața Victoriei a fost gândită și coordonată de fostul șef al SRI, Florian Coldea, și l-a avut ca beneficiar pe Liviu Dragnea.

Operațiune din 10 august, de represiune împotriva unor manifestanți pașnici, a fost coordonată de "rămășițele statului paralel" a declarat  Gușă.

"Nimeni nu răspunde la întrebarea esențială legată de provocatori, pe de o parte, Cine au fost ăstia? pentru că sigur nu a fost diaspora. Pe de altă parte, legat de acțiunea jandarmilor și cine a generat acest comportament. Astea sunt întrebările care ar trebui puse. Imaginile pe care le-au văzut telespectatorii noștri au fost date în premieră la Rareș Bogdan după miezul nopții. Am văzut cum jandarmii în mașina lor nu aveau nicio problemă cu protestatarii, se întrebau cine, de ce și cum i-au adus acolo și recunoșteau că nu sunt acte de violență.

"Planul pentru 10 august a fost făcut la Scroviștea, lângă reședința lui Liviu Dragnea, unde unii jurnaliști importanți se relaxează, iau bani de la Dragnea și unde Coldea este omniprezent în momentele foarte importante. Domnul Paraschiv este un colaborator foarte important al lui Coldea, din momentele în care în urmă cu câțiva ani trupele speciale ale Jandarmeriei mergeau acasă la oameni dimineața, spărgeau uși, percheziționau, puneau miltraliera la cap, iar toate astea erau făcute în scop de intimidare și împotriva legii, nu erau argumente pentru care acei oameni să fie luați la 5 dimineața.

Faptul că acest domn Paraschiv care a coordonat acele atrocități este atât de apărat azi și de către cine mi-a confirmat că planul de Scroviștea a fost pus la cale de Coldea, în sprijinul lui Dragnea. Sper ca telespectatorii să nu creadă că sunt doar scenarii, că avem o telenovelă din această dramă a zeci de mii de români. Mi-au povestit jurnaliștii cum au suferit, de la lacrimogene expirate, toți ar trebui să se gândească la acești oameni care au încercat să facă față forței de represiune", a spus analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel