Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cozmin Gușă îi dă lui Dragnea o emisiune la Realitatea TV. Cum se va numi
WhatsApp
Consultantul politic Cozmin Gușă îi face o ofertă interesantă lui Liviu Dragnea.

Consultantul politic Cozmin Gușă spune căeste cel mai bun actor politic, detronându-l pe Traian Băsescu.

După ce a râs copios urmărindu-l pe Liviu Dragna în conferință de presă sâmbătă seară, Gușă spune că vrea să îi ofere liderului PSD un show săptămânal la Realitatea TV pentru un  stand-up comedy.  

”Am urmarit toata conferinţa lui Dragnea şi am râs cum nu am mai râs demult. Pentru mine a fost atât de distractivă această conferinţă. Aş vrea să îi acord lui Dragnea două premii: în această seară, după mulţi ani, Dragnea l-a detronat pe Băsescu şi spun asta în calitate de bun cunoscător, foarte bun cunoscător al acestor fente din politica românescă. Cum ar spune românul, să fie rahatul atat de mare, si el să evolueze în acest fel. Adică ţara să fie în genunchi, partidul să fie praf, el să fie praf, şi el să evolueze în acest fel, asta este o mare performanţă. Eu îl credeam pe Dragnea mai puţin talentat decât Băsescu în a juca, în a ascunde adevărul, în a minţi. Dragnea a dovedit că are şi umor, şi trebuie să îi acord titlul de actor politic, în sens peiorativ al cuvântului, l-a detronat pe Băsescu în mod clar, în această evoluţie a lui, într-un moment dificil, foarte delicat pe care o să îl explic în partea a doua a intervenţiei”, a spus Gușă.

Gușă i-a găsit și un titlu emisiunii pe care șeful PSD ar putea să o realizeze la Realitatea TV.

”Dragnea a avut umor într-o situaţie de complet dezastru pentru el, pentru România, şi nu ştiu, are un fel de energie care nu ştiu de unde vine. Şi acum eu vrea să îi dau al doilea titlu lui Liviu Dragnea. Ce Duban şi bancurile lui, ce Bobonete ce Văncică, în seara asta Dragnea a fost cel mai tare actor de stand up comedy, mai ales că îl dor şi picioarele. Sigur, putem găsi şi nume de scenă, că nu poţi spune Dragnea Show, dar "Flauşatul Show" sau "Flauşatul" ar avea mare suuces. Uite, chiar mă gândesc acuma, nu ştiu dacă am avea succes sau nu, sau dacă o să accepte, îi facem o propunere serioasă. Dacă acceptă, fără nicio obligaţie financiară din partea lui, să aibă câte un show săptămânal la Realitatea Tv, putem să îl şi înregistrăm, îi dăm şi un spaţiu de sâmbătă seara, în care să distreze oamenii. Nu, nu glumesc, au mai fost fel de fel de lideri politici în lume, duşi cu pluta în felul lor. Eu spre judecata telespectatorilor noştri, poate unii s-ar uita, poate unii s-ar enerva. Eu în mod oficial îi fac această propunere în această seară, fără obligaţie financiară din partea lui, să aibă un show de sâmbăta seară, de genul stand up comedy, în care să spună fel de fel de bazaconii. Sigur că şi băieţii ăia de la stand up comedy spun fel de fel de lucruri false, îmbrăcate cu umor, unii se amuză, alţii se enervează, pentru că se spun multe adevăruri. Repet, această propunere este una serioasă, pe care i-o fac din calitatea pe care o am, să susţină un show de standup comedy de două ore, sâmbătă seara, înregistrat sau nu, să vedem ce îi poate capul”, a spus Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel