Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus România: Un bețiv a anunțat la 112 că e infectat, pentru a merge gratis cu ambulanța
În mijlocul isteriei provocate de virusul COVID-19, există și oameni care încearcă să profite cum pot. Un bărbat din Teleorman a încercat să meargă gratis cu ambulanța.  

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din localitatea Ulmeni, judeţul Teleorman, a provocat panică, după ce a sunat la 112 şi a acuzat simptome tipice unei infectări cu temutul coronavirus, relatează publicația Total Impact. El a sunat și a spus că tocmai s-a întors în ţară din Germania.

Bărbatul a pus pe drumuri câteva echipaje de poliţie şi un echipaj SMURD şi a plasat în stare de alertă Spitalul Judeţean. Totuşi, în momentul în care au ajuns la faţa locului, medicii și polițiștii au descoperit că presupusul bolnav nu era acolo.

Bărbatul a fost găsit în cele din urmă de poliţişti pe un câmp, de unde a fost transportat la o ambulanţă.

De fapt, bărbatul nu era infectat cu coronavirus ci doar era în stare de ebrietate şi a inventat întreaga poveste pentru a putea călători gratis până la Alexandria.

Deşi a recunoscut în cele din urmă că a inventat povestea infectării cu coronavirus, bărbatul a fost dus la o secţie de poliţie, unde a primit o amendă pentru apel fals la 112.

Mai mult, aşa-zisul pacient nu se află la prima tentativă de a abuza de serviciul de ambulanţă, declarându-se bolnav cu ceva timp în urmă pentru a ajunge în oraş pe gratis.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
3 apr 2020, 08:19
DCMedical.ro
1 apr 2020, 22:43
DCBusiness.ro
3 apr 2020, 09:04
DefenseRomania.ro
2 apr 2020, 23:16