Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus România: Un bețiv a anunțat la 112 că e infectat, pentru a merge gratis cu ambulanța
WhatsApp
În mijlocul isteriei provocate de virusul COVID-19, există și oameni care încearcă să profite cum pot. Un bărbat din Teleorman a încercat să meargă gratis cu ambulanța.  

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din localitatea Ulmeni, judeţul Teleorman, a provocat panică, după ce a sunat la 112 şi a acuzat simptome tipice unei infectări cu temutul coronavirus, relatează publicația Total Impact. El a sunat și a spus că tocmai s-a întors în ţară din Germania.

Bărbatul a pus pe drumuri câteva echipaje de poliţie şi un echipaj SMURD şi a plasat în stare de alertă Spitalul Judeţean. Totuşi, în momentul în care au ajuns la faţa locului, medicii și polițiștii au descoperit că presupusul bolnav nu era acolo.

Bărbatul a fost găsit în cele din urmă de poliţişti pe un câmp, de unde a fost transportat la o ambulanţă.

De fapt, bărbatul nu era infectat cu coronavirus ci doar era în stare de ebrietate şi a inventat întreaga poveste pentru a putea călători gratis până la Alexandria.

Deşi a recunoscut în cele din urmă că a inventat povestea infectării cu coronavirus, bărbatul a fost dus la o secţie de poliţie, unde a primit o amendă pentru apel fals la 112.

Mai mult, aşa-zisul pacient nu se află la prima tentativă de a abuza de serviciul de ambulanţă, declarându-se bolnav cu ceva timp în urmă pentru a ajunge în oraş pe gratis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel