Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus. Klaus Iohannis, precizări despre românii infectaţi cu COVID-19
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că s-a interesat de starea celor diagnosticaţi pozitiv cu noul coronavirus, iar starea generală a acestora este bună.

Şeful statului se află la Palatul Victoria, unde prezidează prima reuniune a Grupului de lucru interinstituţional pentru evaluarea impactului economic, financiar şi bugetar asupra României generat de efectele COVID-19 (GLI-ECOROM).

"Două veşti care mi s-au părut bune despre criza sau boala generată de coronavirus. M-am interesat un pic de starea celor care au fost găsiţi pozitiv (...) şi am constatat că starea lor generală este bună. Mai mulţi dintre ei nu au niciun fel de simptom, mai mulţi dintre ei au simptome foarte uşoare de tip răceală, câţiva au simptome de tip gripă. Până şi persoanele mai în vârstă, care au şi alte probleme de sănătate, au o stare generală acceptabilă. Asta ca să demitizăm un pic boala, fiindcă am citit câteva articole ieri, unde se vorbea despre un virus ucigaş într-o manieră foarte apocaliptică. La noi, până acum, avem noroc şi cei găsiţi cu coronavirus au o stare generală de multe ori mai bună decât poate s-ar fi aşteptat unii", a spus Iohannis.

El s-a declarat mulţumit de felul în care Guvernul Orban gestionează această criză şi a reiterat apelul la responsabilitate.

"Nu putem să lăsăm totul în seama autorităţilor, trebuie şi noi, fiecare dintre noi, să acţionăm responsabil, să evităm panica, isteria", a subliniat şeful statului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel