Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Continuă circul în coaliție, pe tema candidatului la București. Ciucă: "Mergem cu Cîrstoiu. Nu-l susținem pe Piedone"
WhatsApp
Nicolae Ciucă, președintele PNL, a clarificat poziția partidului în ceea ce privește candidatura la Primăria Capitalei.
Nicolae Ciucă, în studioul DC Media Group

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a respins posibilitatea susţinerii candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone pentru Primăria Capitalei în cazul în care actualul candidat comun al coaliţiei PNL-PSD, Cătălin Cîrstoiu, s-ar retrage.

"În acest moment, vă pot spune că la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca domnul doctor Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei şi luni să îşi depună candidatura la Biroul Electoral Municipal. Se pregăteşte domnul doctor Cîrstoiu pentru o conferinţă pe care o are în vedere, astfel încât să poată să stea de vorbă şi să lămurească toate aspectele. PNL, indiferent de formulă, a agreat să susţină împreună cu PSD un candidat care să fie candidatul actualei coaliţii de guvernare şi într-o alianţă electorală la nivelul Capitalei. Domnul Cristian Popescu nu este nici membru PSD, nici membru PNL, motiv pentru care nu putem să îl susţinem. Nu este membru al niciunui partid. (...) Absolut, nu susţinem o astfel de candidatură", a afirmat Ciucă, marţi, la Parlament.

”Avem o singură variantă” 

 

 

Întrebat dacă se ia în calcul retragerea lui Cătălin Cîrstoiu, Ciucă a răspuns: "Până în prezent, el este extrem de determinat să continue, din câte am putut înţelege eu de la el, motiv pentru care cred că, odată ce vom clarifica toate aceste aspecte, vom stabili împreună cu el direcţia de acţiune, ambele partide. Consider că acesta este un demers normal şi onest pentru fiecare dintre noi".

În legătură cu posibilitatea ipotetică a retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa electorală pentru Primăria Capitalei, Nicolae Ciucă a spus: "Când vom ajunge în acea situaţie, vom lua decizia împreună cu partenerii noştri de coaliţie, deoarece am început împreună acest drum, iar normalitatea impune să mergem înainte cu un candidat acceptat de ambele părţi. (...) În acest moment, avem o singură variantă. Dacă va fi necesar să trecem la varianta B sau C, vom face acest lucru când va fi cazul. Susţinem doar un candidat acceptat de ambele părţi".

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel