Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Consolarea lui Piedone. Spune că fiul său a câștigat Primăria Sectorului 5
WhatsApp
Cristian Popescu-Piedone a anunţat că fiul său, Vlad Popescu-Piedone, candidat din partea Partidului Umanist Social Liberal, a câştigat cursa electorală la Primăria Sectorului 5, precizând că acesta nu îi va dezamăgi pe cei care l-au ales.

"Important e că Partidul Umanist Social Liberal nu şi-a pierdut cetatea de la Sectorul 5. Vlad Popescu-Piedone este primarul Sectorului 5. Mulţumesc cetăţenilor Sectorului 5. Aşa cum le-am spus că nu am să-i dezamăgesc, Vlad Popescu-Piedone va demonstra mai mult decât mine. Este mai ambiţios decât mine. Va avea o echipă puternică. Să facem din Sectorul 5 regretul bucureştenilor că nu au votat un candidat care să fie alături de ei, un candidat care să sufere odată cu ei. Dar ne supunem democraţiei şi mergem mai departe. (...) Astăzi predau ştafeta cu mândrie. Să fiţi siguri că Vlad Popescu-Piedone nu vă va dezamăgi", a spus Cristian Popescu-Piedone.

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde, fostul edil al Sectorului 5 Cristian Popescu-Piedone, care a candidat pentru Primăria Generală a Capitalei, a obţinut 13% din locuri, clasându-se pe locul al treilea, după Nicuţor Dan (45%) şi Gabriela Firea (23%).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel