Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Consiliera PSD care înjura diaspora, numită director de centru cultural, dată afară după doar o lună
WhatsApp
Numită ca director interimar al Centrului Cultural ”Teodor Burada” , Nicoleta Bercaru, fost consilier PSD, a fost demisă din funcție, în ședința de Consiliu Județean, la propunerea cnsilierilor PNL, PMP și ALDE.

Liberalii au arătat faptul că Bercaru nu are competență, experiență și vechime într-o instituție de cultură, nu a fost prezentat un proiect de management al acesteia, nu s-au stabilit criterii de performanță, iar persoana nu a fost evaluată. Practic, spun liberalii, Bercaru a fost pusă director doar pe prietenie și din considerente politice. Spre surprinderea tuturor, ținând cont că la conducerea Consiliului Județean Constanța se află PSD, proiectul celor de la PNL a trecut, cu sprijinul celor de la ALDE și PMP.

Citește și: Consiliera PSD care înjura diaspora, numită director de centru cultural

Nicoleta Bercaru, fost consilier județean din partea PSD, la Constanța, și acum fost director al Centrului Cultural ”Teodor Burada”, se făcea remarcată, recent, printr-un mesaj plin de indignare la adresa românilor din diaspora care erau ținuți în carantina obligatorie după revenirea în țară, la începuturile epidemiei de coronavirus în România.

Citește și: Consilier PSD: „Stimați diasporeni, nu suntem slugile voastre! Votul de 3 zile nu vă dă dreptul de a vă bate joc de România MEA!“

De altfel, pesedista constănțeană nu era la prima „abatere“ de acest fel, tot ea fiind cea care,  în timpul protestelor din iunie 2018, a postat o poză cu ”#insist să mă piș pe #rezist”, potrivit Atac de Constanța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel