Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Concert extraordinar organizat în Spania cu prilejul celebrării Zilei Naționale a României (VIDEO)
WhatsApp
Luni,  21 noiembrie 2022, de la ora 19.30 (20.30, ora României), va avea loc un concert extraordinar - Muzica Reprezentativă a Armatei Române și Unitatea de Muzică a Gărzii Civile din Regatul Spaniei - organizat cu prilejul celebrării Zilei Naționale a României și a primei reuniuni interguvernamentale dintre România și Spania.

În această seară, începând cu ora 19.30, ora Spaniei (20.30, ora României) puteți urmări în direct, pe pagina de Facebook ȘtiriDiaspora sau pe pagina de Facebook a Ambasadei României în Regatul Spaniei.

Muzica Reprezentativă a Armatei Române și Unitatea de Muzică a Gărzii Civile din Regatul Spaniei este evenimentul  organizat de Ambasada României în Regatul Spaniei în colaborare cu Institutul Cultural Român din Madrid, cu prilejul celebrării Zilei Naționale a României și a primei reuniuni interguvernamentale dintre România și Spania.

La invitația Excelenței Sale, domnul George Bologan, ambasadorul României în Regatul Spaniei, Orchestra de suflători a Muzicii Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale, sub conducerea inspectorului general al muzicilor militare, domnul colonel Aurel Gheorghiță, va susține un concert dedicat Zilei Naționale a României, în prestigioasa sală de concerte a Orchestrei Radioteleviziunii Naționale Spaniole din cadrul Teatrului Monumental din Madrid.

Activitatea se va bucura de participarea a aproximativ 1500 de invitați, reprezentanți ai autorității spaniole centrale și regionale, ai corpului diplomatic acreditat în regatul Spaniei și ai mediului academic și de afaceri, jurnaliști și membri ai numeroasei comunități române din Spania.

În data de 27.11.2022 scriitorul Flaviu George Predescu a dialogat cu scriitoarea Camelia Morda Baciu, fondatoarea revistei Timpul Italia, într-o întâlnire „De Ce Citim – Despre condeiele române din Italia”, din cadrul proiectului ”Apel la Educație”  - proiect finantat de DEPARTAMENTUL PENTRU ROMANII DE PRETUTINDENI.

2. -imagine fara descriere- (ambasada-2.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Evenimente Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel