Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Comedie în PSD. Un lider spune că n-a auzit niciodată de Ramona Chiriac, cea care deschide lista PSD-PNL la europarlamentare 
WhatsApp
Este comedie în PSD: vicepreședintele social-democrat la nivel național, Radu Moldovan, spune că n-a auzit niciodată de cea care deschide lista partidului pentru alegerile europarlamentare. 
Ramona Iulia Chiriac este noua șefă a Reprezentanței Comisiei Europene la București

Ramona Chiriac, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, va deschide lista PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare.

"Ce să comentez eu? Nu am auzit de dumneaei până acum. Ce să zic? Nu ştiu", a spus Moldovan. 

Liderul social-democrat de la Bistrița-Năsăud conduce filiala județeană a PSD.  Acesta susține că social-democrații din nordul României îl susțin pe Vasile Dîncu pentru un mandat de eurodeputat.

"În urmă cu vreo lună, când am fost la alegerile de la Baia Mare, Satu Mare şi aşa mai departe, conducerea PSD a avut o discuţie cu toţi liderii din regiunea de nord-vest, unde în unanimitate domnul Dîncu a fost desemnat să reprezinte regiunea de nord-vest ca şi candidat la alegerile europarlamentare", a spus Radu Moldovan. 

Lista PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare

 

Obiectivul declarat al PSD a fost de la bun început să pună o femeie care să deschidă lista pentru europarlamentare. Ulterior, după decizia de a avea o listă comună cu PNL-ul pentru alegerile prezidențiale, liberalii au fost la rândul lor de acord. 

Iată lista PSD pentru alegerile europarlamentare: Ramona Chiriac, Mihai Tudose, Claudiu Manda Victor Negrescu, Simona Bucura Oprescu, Maria Grapini, Vasile Dîncu, Dragoș Benea, Dan Nica, Gheorghe Cârciu/

Iată propunerile PNL pentru alegerile parlamentare: Siegfried Mureșean, Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Adina Vălean, Alina Gorghiu, Sabina Iosub. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel