Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Codrin Ștefănescu profețește: „Ciolacu o va rezolva rapid și pe Firea! O va executa DEFINITIV“
WhatsApp
Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD și apropiat al lui Liviu Dragnea, spune că războiul dintre Firea și Ciolacu începe să transpire, acesta din urmă urâmând să o „execute definitiv. Așa, ca între foștii puciști“.

„Ciolacu o va rezolva rapid și pe Gabriela Firea! Fārā milā și cu zâmbetul acela șiret pe buze. Cu satisfacția slugii care, de la gânguritul dulce in urechea șefului, s-a trezit șef de partid. De la vâslașul fericit din barca liderului, la chiar liderul suprem.

Iar chestia asta, cu alungarea in public a consilierilor ei de pe listā, e doar începutul. Un prim pas in lungul șir de umilințe la care o va supune, pânā o va executa definitiv. Așa, ca între foștii puciști“, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că nu e oportun ca Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General al Municipiului București și a cerut PSD Sector 3 să analizeze „de urgență” situația. Dragomir a spus însă că el nu se va retrage.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel