Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Codrin Ștefănescu: "Actuala conducere a PSD se teme de Dragnea. Le e FRICĂ de el"
WhatsApp
Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea se deteriorează pe zi ce trece, iar hotărârile judecătorești definitive nu se aplică în cazul său, acuză fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu: „E un bărbat puternic, care și-a impus să reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus”.  
Sursa foto: captură Antena 3

"Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile jucătoresti, definitive și irevocabile, nu se aplică în cazul său! Se mimează că ar avea drepturile unui om obișnuit, dar nu este așa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestă! E un bărbat puternic, care și-a impus să reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus! Știe că încă le este frică de el și de cei mulți care îl susțin”, scrie pe Facebook Codrin Ștefănescu.

Fostul secretar general al PSD apreciază că "sunt foarte mulți, cei ce-l susțin și îl asteaptă (pe Liviu Dragnea - n.r.) să se întoarcā acasā”.

„Le este teamā celor de la putere, tremurā cei din actuala conducere securistoidā a PSD! Se feresc sā-i rosteascā numele cei ce l-au trādat și abandonat, ca sā le fie bine! Și nu le este nici lor! Ca sā știți care este situația realā”, conchide Ștefănescu, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție, în mai 2019, la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel