Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Clotilde, out de la Primăria S1. PNL spune ca Tuță a câștigat
WhatsApp
George Tuță este noul primar al Sectorului 1, conform PNL. 

PNL Sector 1 a anunțat că, după numărarea a 98,7% din totalul secțiilor de vot, George Tuţă ar fi noul primar al Sectorului 1.

"După numărarea a 98,7% din totalul secţiilor de vot din sector, George Tuţă este noul primar al Sectorului 1. Numărătoarea paralelă arată 475 de voturi în plus pentru George Tuţă", precizează PNL Sector 1, luni dimineaţa, pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, "au mai rămas două secţii unde reprezentanţii USR tergiversează numărătoarea voturilor, la 10 ore de la închiderea secţiilor de vot".

"La secţia 27, am solicitat intervenţia poliţiei naţionale pentru a aplica legea. În prezent, se fac cercetări la faţa locului. De asemenea, atragem atenţia că la nivelul aparatului administrativ al Sectorului 1 se tergiversează deplasarea preşedinţilor de secţii către Biroul Electoral de Sector, modificându-se inclusiv procedurile de predare a sacilor cu voturi. Clotilde Armand trebuie să înţeleagă că a pierdut alegerile şi să oprească orice încercare de a pune mâna pe sacii cu voturi", mai spune PNL Sector 1, citat de Agerpres. 

----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel