Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Clotilde Armand a luat foc după comunicatele CSM: "Cer să se sesizeze cu privire la declarațiile lui Marcel Ciolacu"
WhatsApp
Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a solicitat pubblic Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să se autosesize cu privire la declaraţiile lui Marcel Ciolacu, după ce actualul premier a spus, în decembrie 2023, că un primar USR va fi trimis în judecată.
sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Clotilde Armand spune că au fost schimbați 4 procurori până s-a găsit cineva care s-o ancheteze și cere CSM să se autosesize cu privire la declarațiile lui Marcel Ciolacu privind încălcarea independenței Justiției. 

"A zis CSM să-mi tăiați netul și să nu mai scriu pe Facebook despre cum i-am prins pe unii că au schimbat 4 procurori până au găsit unul care să mă ancheteze.

Tocmai am văzut că biroul de presă al CSM a emis al treilea comunicat de presă despre mine în ultimele 24 de ore. Un lucru fără precedent până acum. Într-un fel mă bucur că sunt citită aici pe Facebook de către sistemul Savonea.

Dar! Ce n-a reușit să răspundă opiniei publice conducerea CSM este asta: de ce a fost nevoie de 4 procurori schimbați în cazul meu pentru a găsi unul care să mă facă suspectă și inculpată fără nicio probă? Trebuia să facem plângerile aici pe Facebook deoarece magistrații CSM văd că răspund mai prompt decât prin registratură. Este halucinant cum alege CSM să comunice public date pe care eu le soclicitam în urmă cu jumătate de an fără să primesc vreun răsuns.

Bon. Acum să trecem la lucruri mai serioase. 

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat încă din decembrie 2023 (video în comentarii), în prime time, că un primar USR a fost trimis în judecată! Un caz la indigo cu cel al ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, care s-a antepronunțat și l-a „achitat” pe soțul fostei șefe DIICOT, înainte de a se da sentința definitivă.

Având în vedere că nici până în prezent niciun primar USR nu a fost trimis în judecată, cer în mod public ca CSM să se autosesize cu privire la declarațiile lui Marcel Ciolacu privind încălcarea independenței Justiției. 

Premierul PSD era destul de sigur pe el când anunța trimiterea în judecată a primarului USR, avea informații certe. Am speranța că parchetele nu sunt subordonate coaliției PSD-PNL conduse Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, și fac la ordin dosare membrilor USR, deoarece unul dintre principiile esențiale ale statului de drept este separația puterilor în stat", scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel