Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Clotilde Armand a depus plângere penală consilierilor locali PSD - PNL
WhatsApp
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că a depus plângere penală consilierilor locali PSD - PNL.
sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul Clotilde Armand a anunţat, luni, că a depus plângere penală pe numele consilierilor locali PSD - PNL, pe motiv că au sistat continuitatea serviciilor publice, "prin deturnarea a zeci de milioane lei" pentru reconstrucţia şi dezvoltarea Sectorului 1 către "interesele de partid".

"În timp ce noi avem ca prioritate Sănătatea şi Educaţia, consilierii PNL - PSD preferă să direcţioneze 10 milioane lei direct către Catedrala Mântuirii Neamului din Sectorul 5 al Capitalei. (...) Coaliţia toxică din Consiliul Local a deturnat alte zeci de milioane lei pentru reconstrucţia şcolilor (ex. Şcoala din Greenfield) şi dezvoltarea Sectorului 1, au tăiat din banii alocaţi pentru modernizarea drumurilor şi de la bazinul olimpic de la Colegiul Tehnic Media către interesele de partid", a scris Armand, pe Facebook.

Ea a adăugat că sistarea continuităţii serviciilor publice este interzisă prin lege şi a catalogat demersul consilierilor locali ai PSD - PNL drept abuz în serviciu.

Primarul a acuzat PSD şi PNL că "au tăiat" bugetele afectând funcţionarea sediilor administraţiei publice locale din Banu Manta nr. 9 şi Strada Mureş nr. 18-24. "Au tăiat bugetul atât de mult, încât au fost sistate o serie de servicii esenţiale pentru derularea activităţii funcţionarilor, cum ar fi: serviciile de pază, serviciile de mentenanţă a celor două clădiri, serviciile de mentenanţă la staţiile de încărcare a maşinilor electrice din parcarea primăriei, serviciile de telefonie etc", a susţinut Clotilde Armand, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel