Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Claudiu Stănășel, după ce România nu a fost admisă în Schengen: „Români, duceți cu voi în diaspora mesajul că țara se trezește”
WhatsApp
Claudiu Stănășel, vicepreședinte al Consiliului Local din Prato, un oraș cu 200.000 de locuitori din Italia și una dintre cele mai cunoscute și puternice voci ale românilor din Peninsulă, a transmis un mesaj românilor din diaspora după ce România nu a intrat în Spațiul Schengen. 
Claudiu Stănășel, după ce România nu a fost admisă în Schengen: „Români, duceți cu voi în diaspora mesajul că țara se trezește”

Claudiu Stănășel susține că europarlamentarii români „nu au știut, nu au vrut sau pur și simplu nu au fost capabili să apere interesul național al României” după ce Austria a refuzat România în Spațiul Schengen.

„Români din diaspora, la ultimele alegeri prezidențiale am fost în număr mare, cu orele, în cozi interminabile, prin vânt și prin ploaie ca să ne exercităm dreptul la vot. Peste 90% din aceste voturi au mers către actualul președinte al României, Klaus Iohannis. Noi, acei români, ne-am dat seama în ultimele săptămâni că politica externă dusă de către președintele Klaus Iohannis este doar pentru satisfacerea orgoliilor sale.

Am observat cu toții cum în ultimii 15 ani europarlamentarii noștri, europarlamentarii trimiși de către România în Europa, nu au știut, nu au vrut sau pur și simplu nu au fost capabili să apere interesul național al României la întâlnirile decisive din cadrul instituțiilor europene. (...) Ei au așteptat mereu și încă așteaptă decizia și viziunea politică a președintelui Klaus Iohannis în ceea ce privește politica externă a României”, a declarat vicepreședintele Consiliului Local din Prato. 

 

Claudiu Stănășel: „Corupție totală la orice nivel”

 

Una dintre cele mai cunoscute și puternice voci ale românilor din Italia spune că își dorește ca România să fie reprezentată de adevărați patrioți români. Totodată, vicepreședintele Consiliului Local din Prato vrea ca românii să ducă în diaspora mesajul că „România se trezește!”.

„Privim cu toții ceea ce se întâmplă în Europa, în Parlamentul European. Corupție totală la orice nivel. Eu îmi doresc o clasă politică a României în instituțiile europene care să lupte cu adevărat pentru interesul milioanelor de cetățeni români care au pus încrederea și speranța în ei. Îmi doresc ca România să fie reprezentată de adevărați patrioți români care vor cu adevărat o Românie puternică. 

De aici, din Toscana, vreau să vă transmit tuturor un Crăciun fericit alături de cei dragi și duceți cu voi în diaspora mesajul că România se trezește. România vrea să fie respectată în Europa! România vrea să fie respectată în lume!”, a conchis Claudiu Stănășel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel