Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Claudiu Năsui: "Să vă spun ce a mai născocit Ciolacu. Atenție cu cine vă căsătoriți"
WhatsApp
Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, spune că premierul Marcel Ciolacu va impune resctricții, unele dintre ele complet abuzive despre înființarea unei microîntreprinderi. 

"Stați să vedeți ce a mai născut mintea bolnavă a lui Marcel Ciolacu și PSD-PNL.În ura lor față de antreprenori, îți interzic să ai o microîntreprindere dacă ai o rudă de până la gradul 3 care are microîntreprindere.E ireal, dar e adevărat.Deci dacă dumneavoastră aveți un frate, soră, părinte sau chiar un unchi/mătușă care are o microîntreprindere și vreți și dumneavoastră să aveți o microîntreprindere, va trebui fie ei să renunțe la a lor fie dumneavoastră nu o să mai aveți voie să aveți una.

Deci trebuie să vorbiți cu toți unchii, toate rudele de gradul 3, să vedeți să nu cumva să aibă vreo microîntreprindere și dacă au să aveți discuție în familie care are voie să-și deschidă microîntreprinderea.Eu v-am spus că vor să distrugă microîntreprinderile și nu se lasă. N-au tăiat nicio cheltuială de la stat. Dimpotrivă vin cu tot felul de noi agenții. Dar pe partea de creștere de taxe, nu-i oprește nimic.

Practic, inclusiv dacă vă căsătoriți cu cineva are o microîntreprindere, nu veți mai putea avea dumneavoastră microîntreprindere. Așa că atenție mare cu cine vă căsătoriți. Nu vă căsătoriți cu micro-antreprenori pentru că nu o să mai aveți voie să aveți și dumneavoastră o micro-întreprindere. De noaptea minții ce pot să facă niște politicieni care n-au trăit o zi în mediul privat.

Doar la stat sau în firme abonate la contracte de la stat. Deci copiii de securiști nu îi putem nici măcar să-i identificăm într-un registru, dar copiii de antreprenori pot fi excluși din a deține microîntreprinderi că au deja părinții una. V-am mai spus: Marcel Ciolacu e cel mai mare pericol la adresa României," scrie Claudiu Năsui. 

1. -imagine fara descriere- (35253252153212_45668900.jpg)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel