Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Clătite magice, făcute doar dintr-un singur ingredient. Sunt foarte sățioase și ușor de preparat
WhatsApp
A invita prietenii la masă este întotdeauna plăcut. Ne putem bucura unii de alții și, desigur, mânca ceva gustos și original.  Dilema este întotdeauna aceeași, ce să pregătim și să nu stăm multe ore la bucătărie.
Clătite magice, făcute doar dintr-un singur ingredient. Sunt foarte sățioase și ușor de preparat

Pentru a face un aperitiv adecvat nu ne putem limita la o pungă de chipsuri de cartofi sau alune prăjite. Iată o idee originală de clătite cu care veți uimi oaspeții. În plus nu veți munci mult pentru a le prepara. 

Clătitele sunt o rețetă simplă și versatilă, dar rețeta de azi este cu adevărat simplă. Aroma acestor clătite este foarte specială, care, mai presus de toate, sunt complet fără gluten. 

 

Ingrediente:

pahar de linte roșie

două pahare de apă

 

Clătite magice, făcute doar dintr-un singur ingredient. Sunt foarte sățioase și ușor de preparat 

 

Înmuiem, timp de două ore, un pahar de linte roșie în două pahare de apă. După ce a trecut timpul, mixam lintea înmuiată într-un blender, până obținem un aluat fin și omogen.

 

Încercați și: Clătite fără lapte, dar cu un ingredient secret, care le face irezistibile

 

Încingem o tigaie pe care o ungem cu două picături de ulei. Luăm câte un polonic din amestecul de linte și îl turnăm în tigaia încinsă, astfel ca să creăm un strat neted și subțire. Fiecare clătită se gătește aproximativ trei minute pe fiecare parte.

 

Puteți prepara și: Cum faci cele mai pufoase clătite de post. Rețeta simplă, gata de umplutură dulce sau sărată

Clătitele noastre magice sunt gata. Ultimul pas în rețeta de clătite este umplutura. Le poți umple cu gem de căpșuni, vișine, dulceață de caise sau cu miere și nucă. O idee de umplutură de post pentru clătitele sărate ar fi cea din ciuperci (călite cu ceapă, sare și piper).

 

Maioneză în două minute

 

Pentru a însoți clătitele noastre delicioase putem pregăti o maioneză în două minute. Pentru asta avem nevoie de un ou, puțină sare, 20 de grame de suc de lămâie, 20 de grame de oțet alb și 210 ml ulei de semințe de floarea soarelui.

Vedeți și: Cea mai simplă rețetă de clătite americane: Rezultatul delicios e garantat

Punem toate ingredientele într-un pahar de blender și mixăm câteva minute, până când obținem o cremă. Iată, deja am terminat, maioneza noastră este gata de pus pe masă.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel