Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciucă, despre vinul de 3.000 de euro/sticla savurat în restaurantul lui Copos: „A fost un vin românesc“
WhatsApp
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, miercuri, că s-a întâlnit cu mai mulţi oameni de afaceri din România pentru a identifica persoana care să vrea să facă politică, menţionând că nu este vorba de a-i 'tenta' să candideze sub sigla PNL, ci de a înţelege 'ceea ce ţine de mediul de afaceri'. Întâlnirile ar fi avut loc într-un restaurant deținut de George Copos, iar la masă s-ar fi consumat vin de 3.000 de euro sticla.
Nicolae Ciucă / FOTO: Captură Antena 3 CNN

'Este vorba de a discuta cu oameni, de a identifica oameni care să vrea să vină să facă politică, oameni care au reuşit într-un anumit domeniu. M-am văzut nu doar cu domnul Ostahie, m-am văzut şi cu domnul Horaţiu Ţepeş de la Bilka, m-am văzut şi cu domnul Pavăl, m-am văzut şi cu toţi cei care au un cuvânt de spus în mediul de afaceri din România, în economia românească', a declarat Nicolae Ciucă, la Antena 3.

El a susţinut, întrebat dacă doreşte să îi tenteze pe aceştia să candideze sub sigla PNL la Primăria Capitalei, că este vorba de a înţelege mediul de afaceri din România.

'Nu este vorba de tentaţie, este vorba de oameni de la care putem să înţelegem tot ceea ce ţine de mediul de afaceri din România, ceea ce ţine de capitalul românesc. Sunt mari contributori la bugetul statului, sunt oameni care au cifre de afaceri de miliarde de euro, sunt oameni care angajează, care au angajaţi 7.000, 6.000, 5.000, 10.000 de oameni. Deci dau de mâncare, pun pâine pe masă la mii de oameni din România. Vreau să vă spun că mediul de afaceri din România, investitorii români asigură salarii la 3.200.000 de români. Mediul de afaceri străin asigură la un milion şi ceva de români salarii', a explicat liderul PNL, citat de Agerpres.

Întrebat în legătură cu întâlnirea pe care a avut-o cu omul de afaceri Dan Ostahie la un restaurant, la care ar fi băut vin de 3.000 de euro sticla, Nicolae Ciucă a spus că este vorba despre un 'fake news grosolan'.

'Este momentul să lămurim un fake news grosolan. În primul rând nu ştiu dacă despre mine s-a vorbit sau m-a văzut lumea frecventând restaurantele. A fost o discuţie pe care am avut-o cu un om de afaceri, iar vinul respectiv, vă pot spune cu toată responsabilitatea şi asumarea, a fost un vin românesc. Nici n-am ştiut, acum am aflat că există vin atât de scump. Şi când am auzit că există o sticlă de vin care costă atât de mulţi bani, m-am gândit la cât de preţios ar putea să fie vinul de acasă de la mama. (...) Când cineva construieşte un astfel de fake news trebuie să se gândească şi să se uite şi la istoria persoanei şi să vadă că nu s-a gândit şi nu şi-a permis vreodată', a explicat liderul liberalilor, precizând că sticla de vin a costat undeva la 300 - 370 lei şi era vin românesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel