Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciucă despre comasarea alegerilor: Cetăţenii îşi doresc să nu mai avem un număr atât de mare de alegeri
WhatsApp
Premierul Ciucă a confirmat discuțiile din coaliție cu privire la comasarea alegerilor.

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, joi, în judeţul Gorj, că sunt discuţii în coaliţie pentru a comasa unele alegeri, punctând că peste 80% dintre cetăţeni îşi doresc ''să nu mai avem un număr atât de mare de alegeri''.

"Sunt discuţii pe care le-am generat şi noi, şi Partidul Social Democrat, în urma sondajelor pe care le-am solicitat şi din care rezultă foarte clar, şi nu este greu de înţeles pentru nimeni, că patru-cinci runde de alegeri ne vor ocupa cel puţin şase-şapte luni de zile. Dintr-un an nu ne putem permite să pierdem atât de mult timp. Ca atare, o gândire raţională faţă de modul în care reuşim să comasăm unele dintre alegeri, nu ştim care deocamdată, şi să le ducem într-un interval de timp care să nu ne afecteze activitatea executivă, va fi o decizie foarte bună. Asta îşi doresc şi cetăţenii. Cetăţenii, în proporţie covârşitoare, peste 80%, îşi doresc să nu mai avem un număr atât de mare de alegeri", a spus Ciucă, într-o conferinţă de presă.

Întrebat despre numirile în ministere în viitorul guvern, acesta s-a arătat convins că, în urma analizei, vor fi găsiţi în PNL oameni pentru numirea în portofolii.

Chestionat dacă ia în calcul şi tehnocraţi, el a replicat: "Vom vedea".

"În viitorul guvern, în baza analizei la nivelul partidului, vom veni cu nominalizările pentru fiecare post în parte. (...) Vom vedea. Dacă nu vom găsi în partid oamenii cuveniţi pentru posturile respective, vom apela la..., dar eu am convingerea, aşa cum am cunoscut eu Partidul Naţional Liberal, că vom găsi oameni care să se priceapă la ceea ce au de făcut", a mai declarat Nicolae Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel