Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
VIDEO. Cîțu s-a dus la sediul PSD să-i lase o scrisoare lui Ciolacu: "Cei care ne-au bătut în stradă sunt astăzi candidați la Senat"
WhatsApp
Mai mulți liberali din București, în frunte cu Florin Cîțu, au mers luni dimineață la sediul PSD să-i lase o scrisoare deschisă lui Marcel Ciolacu în care îi cer "să-și asume toți corupții" din partid. 

"Am venit astăzi aici pentru a-i spune domnului Ciolacu să-și asume toți corupții din PSD. Am spus din primul moment că PSD este partidul celor care fură și avem în fiecare zi dovezi că așa este”, a declarat Cîțu, adăugând că "această campanie este despre cum a arăta că PSD încearcă să fure și aceste alegeri".

"PSD nu se schimbă. Este același PSD al lui Dragnea. Oamenii nu se schimbă. Cei care ne-au bătut în stradă sunt astăzi candidați la Senat", spune Cîțu.

Ministrul a răspuns iritat când a fost întrebat de ce nu intră în sediul PSD unde era Ciolacu și i s-a spus că putea să prezinte această scrisoare și de la sediul PNL.

"Mulțumim pentru sfaturi, data viitoare o să vă angajăm pe dvs, consultant”, a spus Cîțu.

"De ce să intru în sediu?”, a mai spus ministrul, spunând că el l-a invitat pe Ciolacu la Ministerul Finanțelor și nu a venit.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel