Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
VIDEO. Cîțu s-a dus la sediul PSD să-i lase o scrisoare lui Ciolacu: "Cei care ne-au bătut în stradă sunt astăzi candidați la Senat"
WhatsApp
Mai mulți liberali din București, în frunte cu Florin Cîțu, au mers luni dimineață la sediul PSD să-i lase o scrisoare deschisă lui Marcel Ciolacu în care îi cer "să-și asume toți corupții" din partid. 

"Am venit astăzi aici pentru a-i spune domnului Ciolacu să-și asume toți corupții din PSD. Am spus din primul moment că PSD este partidul celor care fură și avem în fiecare zi dovezi că așa este”, a declarat Cîțu, adăugând că "această campanie este despre cum a arăta că PSD încearcă să fure și aceste alegeri".

"PSD nu se schimbă. Este același PSD al lui Dragnea. Oamenii nu se schimbă. Cei care ne-au bătut în stradă sunt astăzi candidați la Senat", spune Cîțu.

Ministrul a răspuns iritat când a fost întrebat de ce nu intră în sediul PSD unde era Ciolacu și i s-a spus că putea să prezinte această scrisoare și de la sediul PNL.

"Mulțumim pentru sfaturi, data viitoare o să vă angajăm pe dvs, consultant”, a spus Cîțu.

"De ce să intru în sediu?”, a mai spus ministrul, spunând că el l-a invitat pe Ciolacu la Ministerul Finanțelor și nu a venit.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel