Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cioloş urmează modelul Canadei
WhatsApp
Propunerea sexy a lui Dacian Cioloş pentru Sănătate, copie la indigo cu Justin Pierre James Trudeau, premierul Canadei.

Andrei Baciu vs. Justin Trudeau

 

Spre dezamăgirea piţipoancelor şi a premierului Cioloş, bineînţeles, fotomodelul Andrei Baciu a fost eliminat de pe lista întocmită pentru Cabinetul său, pentru postul de ministru al Sănătăţii.


Decizia a fost luată în urma controverselor apărute în spaţiul public după nominalizarea acestuia. Nu doar pozele în lenjerie intimă şi cu blăniţă pe cap au deranjat opinia publică, ci "experienţa" de care dă dovadă tânărul Baciu, care, la cei 29 de ani, nici măcar nu şi-a terminat rezidenţiatul.

 

Andrei Baciu


Medici şi manageri de spitale au fost, cel puţin, contrariaţi la aflarea veştii că Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sănătăţii.


În apărarea manechinului, domnişoarele au postat fotografii pe facebook cu sosia lui Andrei Baciu, politician de carieră, actual premier al Canadei.


Născut chiar în ziua de Crăciun, pe 25 Decembrie 1971, Justin Pierre James Trudeau este cel de-al 23-lea Prim Ministru al Canadei şi Preşedinte al Partidului Liberal.

 

 

Justin Pierre James Trudeau


Dintr-o familie de politicieni, Justin este fiul fostului premier al Canadei, Pierre Trudeau. E adevărat că, spre deosebire de tânărul Baciu, în afara înfăţişării plăcute, Justin Trudeau, profesor şi inginer, are la cei 44 de ani ai săi un CV impresionant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel