Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciolos: Această majoritate parlamentară s-a subordonat intereselor unui om care vrea să scape de Justiție
WhatsApp
Dacian Ciolos, președintele PLUS, spune că majoritatea parlamentară care a votat modificarea Codului Penal, s-a subordonat intereselor lui Liviu Dragnea de "a scăpa" de Justiție.

"Am aflat de decizia Parlamentului de a modifica Codul Penal, de la Tulcea. Constat încă o dată că, din păcate, această majoritate parlamentară s-a subordonat intereselor unui om care vrea să scape de Justiție și a fost de acord să se delegitimeze complet vizavi de mandatul pe care l-a primit de la alegători.

Cu atat mai mult voi explica oamenilor cu care mă întâlnesc despre ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament, de nocivitatea acestei decizii, când Parlamentul se ascunde în spatele unor decizii și recomandari ale Curții Constitutionale pentru a modifica Codul Penal, nu în interesul românilor, nu pentru a-i apăra pe români de hoți și de infractori, ci dimpotrivă. Modifică Codul Penal pentru a-i da posibilitatea unui om, un lider de partid, liderul PSD, Liviu Dragnea, să scape de Justitie. Asta e interpretarea votului de azi, din păcate, a majoritatii parlamentare care în felul acesta s-a delegitimat in fata cetatenilor", a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel