Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciolacu susține că momentan, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei este Cătălin Cîrstoiu: „Nu e un criminal, e un medic de excepţie”
WhatsApp
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat că în prezent, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Generală a Capitalei rămâne Cătălin Cîrstoiu. 

În ciuda unor critici și controverse, Ciolacu a apărat candidatura lui Cîrstoiu, declarând că acesta nu este un criminal și că este un medic de excepție, cu o reputație profesională solidă.

În declarațiile sale făcute la Pitești, Ciolacu a subliniat că alianța PSD-PNL va avea un candidat unic pentru Primăria Generală a Capitalei și că în acest moment, acest candidat este Cătălin Cîrstoiu. 

„Candidatul, în acest moment, este Cătălin Cîrstoiu. Am spus foarte clar că luni vom face o coaliţie, am vorbit pe WhatsApp cu domnul Cîrstoiu, o să vorbesc şi telefonic mai târziu, e normal că ţinem o legătură între noi. Nu am apucat să mă uit în detaliu la conferinţa de presă de ieri şi să urmăresc. Sunt ferm convins că bucureştenii vor alege varianta cea mai bună”, a spus Ciolacu sâmbătă, la Piteşti.

 

„Nu-mi cereţi mie să iau decizii eu, e incorect”

 

În ceea ce privește acuzațiile de incompatibilitate sau de alte probleme legale legate de Cîrstoiu, Ciolacu a respins aceste afirmații, insistând asupra valorii profesionale a acestuia și sugerând că orice aspecte discutabile ar putea fi clarificate în cadrul coaliției. El a insistat că este necesar ca lucrurile să fie lămurite într-un mod corect și profesional, iar eventualele probleme să fie tratate în conformitate cu legea și procedurile stabilite.

„Domnul Cîrstoiu nu e un criminal, iertaţi-mă! Înţeleg campania... dom-le, e un medic de excepţie, e un decan la UMF, un om care şi-a clădit profesional tot ce se poate, este solicitat şi în România şi în străinătate pentru operaţii şi nu face operaţii simple. Haideţi să fim corecţi! Am înţeles, a fost la o clinică... dar lucrurile acestea o să le lămurim în cadrul coaliţiei”, mai spune Ciolacu.

În final, Ciolacu a subliniat că decizia privind candidatura va fi luată în cadrul coaliției și că este important să se respecte procedurile și să se acționeze în mod corect și echitabil. Acest lucru reflectă dorința de a menține transparența și integritatea în procesul electoral, în ciuda controversei și a criticii aduse asupra candidaturii lui Cîrstoiu.

„O să vorbim luni. E atât de simplu, e corect. Nu-mi cereţi mie să iau decizii eu, e incorect pentru un om de asemenea valoare profesională să fac acest lucru”, a mai spus Ciolacu conform Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel