Urmărește dezbaterea live
Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciolacu se plimbă la Moschee în Abu Dhabi, acasă lumea îl așteaptă cu decizia privind soarta lui Cîrstoiu
WhatsApp
Ciolacu a vizitat Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi, moment în care atenția publicului este îndreptată spre răspunsul său cu privire la candidatura comună a PNL-PSD, reprezentată de medicul Cătălin Cîrstoiu. Soarta medicului ar putea fi decisă în weekend. 
Sursă foto: Roxana Neagru, DCNEWS

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi, cadrul vizitei sale în Emiratele Arabe Unite. 

În timpul turului ghidat, directorul general al Sheikh Zayed Grand Mosque Center, dr. Yousif Abdallah Alobaidli, i-a oferit premierului explicații despre istoria și semnificația moscheii pentru credincioșii musulmani din regiune.

Conform informațiilor furnizate de gazde, în primul trimestru al anului, aproximativ 20.000 de români au vizitat această moschee impresionantă din Abu Dhabi.

2. Sursă foto... (ciolacu--moschee_01779000.jpg)

Sursă foto: Roxana Neagru, DCNEWS 

La finalul vizitei, premierului i-a fost oferit un cadou simbolic sub formă de album de artă, care cuprindea fotografii ce ilustrează frumusețea și istoria moscheii.

La rândul său, Marcel Ciolacu a oferit gazdelor o plachetă de bronz reprezentând Palatul Victoria din București, sediul Guvernului României, care a fost certificată de Monetăria Statului. De asemenea, a oferit o casetă omagială "Dulce Românie", care includea un album de vinil cu poezii ale marelui poet național Mihai Eminescu, o medalie comemorativă Eminescu și o ediție caligrafică a celebrei sale opere poetice, "Luceafărul", în format de buzunar.

Premierul a fost însoțit în această vizită de miniștri și alte oficialități din delegația oficială care l-a însoțit în Abu Dhabi, scrie Agerpres. 

În momentul de față, poziția lui Marcel Ciolacu e așteptată de opinia publică, după ce în ultimele zile au fost mai multe voci care au indicat faptul că medicul Cătălin Cîrstoiu se va retrage din funcția de candidat al alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel