Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciolacu, „revelație“ privind veniturile românilor: „Cu două salarii minime pe economie e foarte greu să te descurci cu un copil“
WhatsApp
Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat miercuri, la Mioveni, că unei familii cu un copil, având ca venit două salarii minime pe economie, îi este greu să se descurce cu costurile vieţii de zi cu zi, de aceea trebuie lucrat la scăderea impozitării la veniturile minime. 
Marcel Ciolacu, premierul României (sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

'Este evident că dacă sunt două salarii minime pe economie e foarte greu să te descurci cu un copil. De aceea, trebuie lucrat, în primul şi în primul rând, prin scăderea impozitării la veniturile minime. Dacă se întâmplă acest lucru: să ai într-o familie două venituri minime, acela e pragul, să considerăm pragul cel mai jos de venituri. Şi ca să nu se întâmple acest lucru (...) trebuie să echilibrăm cumva. Dacă dezechilibrăm tot timpul, vom ajunge la un deficit imens şi la disfuncţii în sistemul macroeconomic', a spus Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Ce venit trebuie să aibă o familie în România?

 

El a fost întrebat ce venit trebuie să aibă o familie cu un copil pentru a se descurca.

Şeful Guvernului a efectuat, miercuri, o vizită de lucru la uzina Automobile Dacia din Mioveni, ocazie cu care a anunțat că, începând de acum, Executivul va utiliza exclusiv mașini fabricate în țară, iar mașina folosită pentru deplasările sale personale va fi noul model Dacia Duster.

„10% din exporturile României sunt asigurate de Dacia. Astăzi, cu mândrie, am aflat că am reușit să-i depășim chiar și pe italieni în propriul lor teritoriu, nu la fotbal, ci la vânzarea de mașini. Am efectuat un test de conducere cu noul model Duster și, așa cum ar spune fiul meu, este absolut senzațională. Profit de această ocazie pentru a face un anunț foarte clar. Începând de acum, Guvernul României și premierul României vor folosi exclusiv marca Dacia.

Marca Guvernului României trebuie să fie reprezentată de principalul producător auto din țară. Mașina mea, în calitate de prim-ministru, va fi Dacia Duster. Consider că acest lucru este corect într-o țară democratică și în cadrul unei economii funcționale. Așa cum în Franța mașina guvernului și a autorităților este Renault, în România mașina autorităților și a prim-ministrului trebuie să fie Duster”, a declarat Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel