Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciolacu: Nu este oportună suspendarea lui Iohannis
WhatsApp
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că nu este oportun pentru PSD, în acest moment, un demers de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, România nefiind pregătită pentru o astfel de acţiune "într-un asemenea haos".

 

Nu cred că este oportun în acest moment politic pentru PSD să pornească un demers de suspendare a preşedintelui. Cred că, după ce avem creionată o majoritate în Parlament, să depunem o moţiune de cenzură şi să avem creionat un program economic coerent până la alegerile viitoare", a declarat Ciolacu.

La observaţia moderatorului că o astfel de atitudine ar putea fi interpretată drept slăbiciune politică, liderul social-democrat a afirmat că este, de fapt, "o dovadă de maturitate politică".

"Nu cred că e în acest moment pregătită România pentru un asemenea demers. Mai ales într-un asemenea haos. Să nu facem un haos şi mai mare decât haosul existent. Trebuie să avem măsură. Fiecare om politic a plătit la un moment dat pentru excesele sale. Acum avem de a face cu un abuz de putere, categoric", a opinat Marcel Ciolacu. 

[citeste si]

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel