Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciolacu, încercare de a-și face campanie cu „Mirel din Turnu Măgurele“
WhatsApp
Premierul Marcel Ciolacu a încercat să adune capital politic, aducându-l în discuție pe „Mirel din Turnu Măgurele“, personajul cel mai controversat din tabloul muzicii comerciale românești de astăzi.  
Marcel Ciolacu, vizită în Portul Constanța

Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a afirmat că pentru el nu este nicio diferenţă între George Simion, Cătălin Drulă, Dan Barna şi Dacian Cioloş, pe care i-a comparat cu 'Mirel din Turnu Măgurele', adică se pricep la toate, dar nu vin cu nicio soluţie.

'Aţi văzut în ultimul timp vreo soluţie de la Simion? Aţi văzut să aibă un dialog coerent despre economie, despre ce se întâmplă în România? (...) Eu nu fac nicio diferenţă între Simion, Drulă, Barna, Cioloş. Spuneţi-mi şi mie, ce au lăsat în ţara asta? Unul a lăsat vreun miliard la vaccinuri, au lăsat spitale în flăcări, nu am văzut nimic făcut, zero fonduri europene. E pentru prima oară când închidem un exerciţiu financiar cu 95%. Zero autostrăzi, mergea cu ranga să distrugă nu ştiu ce chioşcuri... Îi compar cu Mirel din Turnu Măgurele (personaj imaginar din melodia 'Macarena' recent lansată de solista Erika Isac n.red.). Cam ăsta e stilul. Se pricep la toate, le ştiu pe toate, dar nu vin cu nicio soluţie', a spus Ciolacu, la România Tv, citează Agerpres.

El a adăugat că atunci când aceştia 'au fost în actul guvernamental nu s-a întâmplat nimic'. 'Îmi vine Roşia Montană, că lui Cioloş i-a trebuit să intrăm în UNESCO, pentru că de fapt 'Uniţi, salvăm Roşia Montană' s-a transformat în 'Uniţi Salvăm România' şi aşa am găsit noi un partid politic. Ne-a venit factura la partidul politic. Stai să vedem cât o să ne vină factura, o să ne doară capul pe toţi', a mai afirmat premierul Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel