Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciolacu: „Daca PNL iese de la guvernare, îmi depun mandatul“
WhatsApp
Marcel Ciolacu amenință cu demisia în cazul retragerii PNL de la guvernare. Declarația, făcută la Roma, unde premierul și mai mulți miniștri sunt într-o vizită de lucru.
Schimbări importante pentru recalcularea pensiilor românilor care lucrează în Italia. Anunțul făcut de Premierul Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat, în contextul discuțiilor privind viitorul guvernului că, deși cel mai bine ar fi fost să nu intre la guvernare și să nu formeze această coaliție, PSD s-a implicat pentru „a corecta direcția greșită în care se îndrepta țara“ și chir amenință cu demisia dacă PNL iese de la Guvernare.

"eu și colegii mei din PSD am arătat că prioritatea noastră este România. Cel mai bine pentru mine și colegii mei ar fi fost să nu intrăm la guvernare și să nu facem această coaliție.  În acest moment cred că ori am fi avut alegeri anticipate, pentru că suntem în pragul unei crize sociale, ori PSD ar fi avut cu 5 în față la alegeri, dar am hotărât într-un moment dificil că este bine să ne implicăm și să nu lăsăm România să se ducă într-o direcție total, total greșită", a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a avertizat că în cazul în care PNL, partenerul de coaliție, decide să se retragă de la guvernare, el va demisiona din funcția de prim-ministru. "Dacă este o decizie politică a partenerilor de coaliție să se retragă de la guvernare, în acel moment va primi mandatul meu de prim-ministru. Eu am intrat în acest proiect după o discuție, inclusiv cu președintele României, că vom duce această coaliție și această guvernare cel puțin până în 2024", a subliniat Ciolacu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel