Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciolacu anunță că-l susține pe Vasilie Iliuță, vizat de percheziții DNA: "Da' ce-a făcut? De unde știți?"
WhatsApp
Marcel Ciolacu spune că-l susține pe Vasile Iliuță pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Călărași, deși procurorii DNA au făcut percheziții chiar joi la domiciliul acestuia. 
Marcel Ciolacu: „Românii nu mai vor hore de la liderii lor, ci soluții concrete”

Procurori de la DNA Constanţa au efectuat joi dimineaţa, percheziţii la sediul Consiliului Judeţean Călăraşi, într-un dosar de corupţie. 

"Dar ce a făcut domnul Iliuţă? De unde ştiţi (că este anchetat într-un dosar de corupţie - n.r.)? Există vreun comunicat al DNA în acest sens? Activitatea DNA este una publică. Dacă DNA intră într-o primărie înseamnă că imediat primarul are dosar penal? Nu am văzut. Da, eu îl susţin pe domnul Iliuţă pentru că până acum nu este niciun anunţ că are un dosar penal, că este urmărit penal, că are vreo decizie... Dacă va avea vreo decizie de control judiciar, este exclus să îl susţin. Pe oricine are o decizie luată de către un magistrat - arest la domiciliu, control judiciar - PSD nu-l va susţine pentru nicio funcţie şi nicio demnitate publică", a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

De asemenea, procurorii au ridicat documente şi calculatoare de la DGASPC Călăraşi şi un spital din oraş în legătură cu mai multe contracte de achiziţii.

Deși Ciolacu spune că-l susține pe Iliuță, se dezice de susținerea baronului Iulian Dumitrescu la șefia Consiliului Județean Prahova. Dumitrescu este vizat de un dosar DNA, doar că acesta este din PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel