Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciocolată de casă. O rețetă fantastică, pe care nu trebuie să o ratați
WhatsApp
Ciocolată de casă. O rețetă fantastică, care nu trebuie ratată. Vă asigurăm că această rețetă este extrem de ușor de preparat. Desigur, trebuie să folosiți ingrediente de înaltă calitate, pentru ca rezultatul să fie excelent.  
Ciocolată de casă. O rețetă fantastică, pe care nu trebuie să o ratați

Ciocolata este, fără îndoială, cea mai iubita delicatesă din lume, fiind iubită atât de copii, cât și de adulți. De altfel, putem cumpăra o ciocolată de la alimentară, însă acestea sunt pline de coloranți, E-uri și alte substanțe de care nici nu am auzit.

Sigur că o să vă placă și: Chec pufos și fraged de post. Fără lapte și fără ouă, gata într-o clipă!

De aceea, mulți oameni se întreabă cum să facă ciocolată acasă. Răspunsul la această întrebare este că putem face, iar ciocolata de casă va avea o calitate excelentă și un gust rafinat. Deci haideți să aflăm cum putem face ciocolată de casă.

Ciocolată de casă. Ingrediente

 

100 g unt de cacao,

50 g cacao amară,

30 g zahăr integral din trestie de zahăr,

1 praf de sare,

1 praf de vanilie pudra,

fructe uscate după gust (alune, nuci sau migdale).

 

Ciocolată de casă. O rețetă fantastică, pe care nu trebuie să o ratați. PREPARAREA

 

Într-o cratiță se topește untul de cacao la bain-marie și se ia imediat de pe foc fără să se lase să se supraîncălzească.

Vă sfătuim să încercați și: Tartă cu nuci: aromată, ușoară și infinit de bună

Transferăm într-un bol și adăugăm toate ingredientele puțin câte puțin, începând cu zahărul, apoi cu cacaua, sarea și la final vanilia, amestecând continuu cu telul de mână, ca să nu se formeze cocoloașe.

Vedeți și: Clătite de post fără ouă, lapte și unt. Un ingredient secret le face irezistibile

Tapetați o tavă cu marginile înalte cu hârtie de copt și turnați amestecul în ea, formând un strat de 3 sau 4 milimetri. Decorați suprafața cu fructele uscate preferate, tocate.

Încercați și: Negresă de post. Fără unt și fără ouă. Un ingredient secret, la care nici nu te-ai gândit, zace în cămara ta

Ciocolata se lasă la frigider cel puțin 2 ore. Păstrați  ciocolata de casă  într-un recipient ermetic și, în funcție de temperatura exterioară, decideți dacă o păstrați în frigider sau în afara acestuia.    

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel