Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciocolată de casă cu nuci și pudra de roșcove. Rețeta unui desert care nu te îngrașă
WhatsApp
Ciocolată de casă cu nuci și pudra de roșcove. Vă propunem o rețetă simplă de ciocolată de casă pentru cei care țin la siluetă. Desertul nu necesită coacere și se prepară din ingrediente care accelerează metabolismul și grăbesc arderile. 
cicolata_de_casa_roscove_si_nuci

Ciocolată de casă cu nuci și pudra de roșcove. Ingrediente.

100 g unt de cacao,

75 g miere lichidă,

200 g pudra de roșcove,

180 g nuci zdrobite,

100 ml apa caldă

 

Ciocolată de casă cu nuci și pudra de roșcove. Mod de preparare 

 

Toate ingredientele se amestecă bine într-un bol, până se formează o pastă mai groasă, apoi se toarnă în diverse forme și se baga la frigider sau congelator câteva ore bune. Poftă bună.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Ciocolată de casă cu nuci și pudra de roșcove,  s-ar putea să îți placă și rețeta Brioșe cu piure de cartofi și ciocolată. Rețeta unui desert inedit și delicios

 

Brioșe cu piure de cartofi și ciocolată. Este o rețetă inedită, care include un ingredient spectaculos, care este cartoful dulce. Desertul are gust demențial. 

Brioșe cu piure de cartofi și ciocolată. Ingrediente: 1 cartof dulce, ciocolată neagră de calitate, pudră de cacao sau pudră de roșcove, 2 linguri de ulei de cocos, 1/4 linguriță de praf de copt, 1/4 linguriță de bicarbonat. Mai aveți nevoie  de 1/2 linguriță de scorțișoară, 1/2 linguriță de extract de vanilie, 3 linguri de miere, 80 grame de făina de cocos/făină de migdale, 1/4 cocos tăiat, 3 oua, nuci și curmale tăiate.

Dacă ți-a plăcut rețeta de Ciocolată de casă cu nuci și pudra de roșcove,  s-ar putea să îți placă și rețeta Desert din 4 ingrediente. Rețeta secretă a bunicii. Ușor, rapid și delicios

Încălzește cuptorul la 200 grade. Decojește cartoful și fierbe-l. Lasă-l la scurs și mixează-l până devine piure. Acum se adaugă uleiul când cartoful este încă destul de cald și răzuiește ciocolata pe deasupra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel