Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cine minte – Dragnea sau Iohannis?
WhatsApp

Președintele Camerei Deputaților l-a făcut mincinos pe președintele țării, într-o intervenție telefonică la Antena3. Motivul – nu ar exista nicio problemă între BNR și Guvern. Chiar așa, oare de unde i-a venit ideea lui Klaus Iohannis atunci când a decis să medieze între Guvern și BNR deoarece între cele două instituții ar exista o animozitate care este profund dăunătoare?

Imediat după acest anunț, membrii guvernului au declarat că nu vor merge la mediere deoarece nu există nicio problemă. Să zică merci dacă se va duce Dăncilă să vorbească cu el. Pentru a demostra acest lucru, la Antena3 a apărut o discuție, prezentată ca stenogramă, dintre Dăncilă și Iohannis, în care primul ministru îi spunea președintelui că nu vrea nicio mediere și că nu are ce să-i facă dacă s-a aventurat în această problemă fără să o consulte. Sigur, întrebarea principală ar fi – este adevărată această stenogramă, și dacă da, cine a dat-o – Dăncilă, STS, un alt serviciu secret?

Și maximul posibil l-a dat Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, tot la Antena 3, care de la înălțimea funcției a spus, cu subiect și predicat, că șeful statului minte și că nu există nicio problemă între guvern și BNR.

Dar să spicuim câteva dintre titlurile apărute în presă, în ultimele luni, pentru a încerca să răspundem la întrebarea – cine este mincinosul?

Ce a zis președintele Iohannis:

"Suntem într-o situaţie care poate fi corectată, dar dacă mai stăm mult ea va duce la dezechilibre care se vor perpetua în timp. Din cauza acestor chestiuni care mie mi se par foarte serioase, această animozitate între Guvern şi BNR este profund dăunătoare, am decis să încerc o mediere între Guvern şi BNR, iar în zilele următoare îi voi invita şi pe unii şi pe alţii la Cotroceni ca să vedem unde sunt de fapt problemele."

"Mi se pare că s-a mers cam departe cu unele afirmaţii destul de contondente în ultima vreme. Îi voi chema la mediere. Instituţional este vorba despre Guvern şi BNR. Sper să ajungem la un numitor comun." a spus preşedintele Klaus Iohannis.  

Ce a zis Liviu Dragnea:

20.04.2018

Atac dur al lui Liviu Dragnea la adresa BNR

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a atacat dur BNR, afirmând că declaraţii ale reprezentanţilor acesteia, ale preşedintelui şi ale liderilor opoziţiei "prea sunt coordonate", informează news.ro.

„Încerc să înţeleg, prea seamănă, prea sunt coordonate unele acţiuni de la BNR, unele declaraţii ale preşedintelui, ale liderilor din opoziţie, ştiri false. Poate cineva e nervos că România chiar începe să-şi folosească potenţialul propriu în propriul interes. Îi dă la picioare şi României, şi nouă, şi mie în primul rând, normal, preşedintele partidului”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

19.04.2018

Liviu Dragnea: Oameni care lucrează la BNR fac tot felul de previziuni publice care aduc deservicii României

Păi cum poţi să vii să spui aşa ceva? L-a pus Mugur Isărescu, a făcut-o de capul lui? Chiar dacă a făcut-o de capul lui, nu vorbeşti ca persoană fizică, e vorba de un mesaj din partea Băncii Naţionale. Asta poate să producă deservicii serioase României. Nu ia nicio măsură BNR, conducerea BNR? Înseamnă că îşi asumă aceste declaraţii. (…) Sub nicio formă nu sunt de acord că inflaţia provine din politicile de creştere a veniturilor românilor”, a declarat Dragnea, la Antena 3, referindu-se la economistul-şef al BNR, Valentin Lazea, care a declarat recent că România va avea cel mai mare deficit de cont curent din UE după ieşirea Marii Britanii şi că va fi cel mai expus stat european în cazul declanşării unei crize internaţionale, conform Agerpres și B1.

20 februarie 2018

Dragnea, ATAC DUR la adresa Băncii Naționale: „Aștept niște răspunsuri” "E bine să întrebaţi şi Banca Naţională. Eu o să trimit o scrisoare domnului guvernator şi aştept nişte răspunsuri. Aş vrea să văd şi care a fost implicarea BNR în asta pentru că e o chestie foarte serioasă. Trebuie nişte răspunsuri." Evz

29 februarie 2018

Dragnea pune tunurile pe BNR: Politica monetară a BNR se face cu Guvernul și Parlamentul.

 „Nu vreau să intru în dialog deocamdată cu guvernatorul BNR, a spus Dragnea, la Focșani. Revista 22

Ce spunea premierul PSD, Tudose

Premierul Mihai Tudose, atac la adresa băncilor: ”Terente era copil pe lângă voi!”

Tudose, un nou atac la BNR: M-am săturat ca nişte oameni de pe acolo să arunce în aer tot felul de lucruri publice

PSD, război TOTAL cu oficialii BNR: SABOTAJ pentru Mugur Isărescu

Am luat la întâmplare câteva titluri, dar sunt zeci de astfel de declarații – de la Piperea la lideri PSD, e necesară doar o simplă căutare pe google.

Oare se poate mai jos de atât?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel