Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chiuveta din bucătărie miroase urat? Încearcă apă de gură, un remediu la îndemâna oricui
WhatsApp
În majoritatea gospodăriilor, bucătăria este camera în care se adună întreaga familie. De aceea este important să te simți confortabil în ea.
Chiuveta din bucătărie miroase urat Încearcă apă de gură, un remediu la îndemâna oricui.

Bucătăria este locul în care oamenii gătesc și iau masa împreună. Ce urmează după masă? Corect, curățarea vaselor. Nu toată lumea are însă mașină de spălat vase, motiv pentru care mulți curăță vasele murdare în chiuvetă.

Sau, dacă aveți o mașină de spălat vase, cel puțin clătiți vasele în chiuvetă, pentru a îndepărta reziduurile mari. În timp, tot felul de deșeuri de mâncare ajung în chiuvetă și, mai ales, în țeava de scurgere.

Chiuveta bucătăriei miroase urat? Încearcă apă de gură, un remediu la îndemâna oricui

 

Este extrem de important să păstrați bucătăria curată. Probabil că voi curățați chiuveta în mod regulat. Până acum, ți-ai limitat curățarea bucătăriei la chiuvetă? Conducta de scurgere a chiuvetei emană un miros urât? Dar de ce miroase urât scurgerea din bucătărie și ce poți face cu mirosul din bucătărie?

De ce trebuie să turnăm săpun lichid în toaletă? Instalatorii nu vor dezvălui niciodată acest truc

Bucătăria ta miroase a scurgeri și te întrebi de ce? O scurgere de bucătărie mirositoare poate avea diverse cauze. Pe de o parte, s-ar putea ca o posibilă scurgere să permită gazelor de canalizare să pătrundă sus.

În al doilea rând, și acest lucru este mult mai probabil, mirosul din bucătărie depinde de ceea ce aruncați în canalul de scurgere al chiuvetei. Deoarece deșeurile și resturile de alimente, care ajung în chiuvetă și apoi în scurgere în timpul spălării vaselor, se așează pe pereții conductei de scurgere. Acest lucru duce la formarea bacteriilor, care provoacă mirosuri neplăcute, iar bucătăria ta miroase a canalizare.

Cum să ascuți singură cuțitele de bucătărie: Câteva metode cu care nu vei da greș. Trebuie să respecți doar câțiva pași

Există un truc foarte simplu care e scapă de mirosul urât al chiuvetei de bucătărie.

Încearcă apă de gură! Ca și în cazul utilizării tradiționale după spălarea dinților, apa de gură ucide bacteriile din gură, care pot cauza respirația urât mirositoare. Bacteriile din scurgerea bucătăriei pot fi, de asemenea, eliminate prin apă de gură.

Ai turnat vreodată sare în toaletă? Trucul care poate fi numit revelația anului. Gata cu oțetul și bicarbonatul  

 

Curățați scurgerea bucătăriei cu apă de gură. Iată cum

Curățați bucătăria , inclusiv chiuveta și, în cele din urmă, dedicați-vă conductei de scurgere a chiuvetei. Luați apă de gură din baie și turnați un capac în canalul chiuvetei pentru a ucide bacteriile și a neutraliza mirosurile.

Așteptați aproximativ o jumătate de oră pentru ca apa de gură să își facă efectul. Apoi deschideți robinetul fierbinte și clătiți bine conducta de scurgere cu apă.

Trei trucuri eficiente, care curăța și parfumează canalizarea. Oțetul și bicarbonatul au o concurență serioasă

Repetați curățarea chiuvetei cu apă de gură în mod regulat pentru a scăpa de bacterii și pentru a menține bucătăria să miroase proaspăt și plăcut de fiecare dată după curățare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel