Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chirilă: Va veni o vreme când românii vor ieşi iar în stradă de FRIG şi de FOAME ca la Revoluţie
WhatsApp
Tudor Chirilă critică atacul PSD dat asupra justiţiei în care Tudorel Toader a demarat procedura de revocare a lui Augustin Lazăr din fruntea Parchetului General.
Foto Facebook

 

"Este un moment foarte grav cel pe care îl trăim şi probabil că nu ne dăm seama realmente de consencinţele pe care mişcările ale acestor infractori asupra instituţiilor statului de drept le au. Nu ne dăm seama pur şi simplu!.

În Revoluţia din 1989 s-a ieşit în stradă mai ales din cauza fricii şi foamei, dar s-a ajuns atunci la un moment limită şi probabil că oamenii nu au ieşit numai de dragul idealului libertăţii cum ne-am fi dorit unii dintre noi să credem, ci au ieşit de frig şi de foame. Dar dacă nu înţelegem că o ţară nu poate să crească şi să prospere fără instituţii şi fără separarea puterilor în stat, dacă nu înţelegem că o ţară fără justiţie va cădea la mâna unui grup infracţional care va alimenta cu resurse doar pe cei apropriaţi şi doar pe cei conformişti, dacă nu înţelegem că un grup infracţional organizat nu poate să hrănească o ţară şi nu poate să o pună pe picioare în aşa fel încât orice cetăţean să benefiecieze prin muncă cinstită de un trai decent şi dacă nu înţelegem că asta nu se poate face fără separarea separarea puterilor în stat atunci va fi o vreme când românii vor ieşi în stradă iar de frig şi de foame", a spus Chirilă într-un live pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel