Ușor de făcut, chipsuri-le crocante din vinete și dovlecei vor deveni gustarea preferată a copiilor, care sunt mai reticenți în cazul legumelor și a verdețurilor.
Chipsuri de vinete și dovlecei: ingrediente
1 vânătă,
1 dovlecel,
2 linguri de parmezan,
2 linguri de făină de făină sau pesmet sau griș.
Preîncălziți cuptorul la 220 grade și tapetați o tavă cu hârtie de cop. Spălați legumele, uscați-le și tăiați-le felii subțiri. Într-un castron mic, se toarnă pesmetul (sau făina de griș) și parmigiano.
Încercați și: Clătite pufoase fără ouă, lapte și unt. O rețetă ușoară și rapidă pentru un mic dejun de nota 10
Pesmetul se amestecă bine cu parmigano. Fiecare felie de vânătă și dovlecel se trece prin acest amestec, apoi se așează pe tava pregătită. Încercați să așezați feliile de vinete și dovlecei la distanță unele față de altele.
Vă sugerăm și: Pizza cu un conținut scăzut de carbohidrați, din trei ingrediente. O alternativă gustoasă și dietetică pentru cei care țin la siluetă
Tava se dă la cuptor pentru 10 minute. Apoi fiecare felie se întoarce și tava se mai dă la cuptor pentru alte 10 minute, până când se rumenesc pe ambele părți. Scoateți tava din cuptor și puteți servi legumele crocante în timp ce sunt încă calde.
vedeți și: Lasagna cu dovlecei și cartofi. Un prânz ușor și delicios, cu doar 130 de calorii
Încercați să vă bucurați de aceste chipsuri sănătoase și să renunțat la cele obișnuite din cartofi sau la floricele de porumb, atunci când vă uitați la un film, în familie. Sau serviți-le ca aperitiv lângă o bucată de carne. Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News