Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chefi la Cuțite 31 octombrie. Scărlătescu își folosește amuleta pentru a chema patru concurenți în concurs 
WhatsApp
Ediția din seara aceasta Chefi la cuțite vine cu emoții, adrenalină și multă agitație la bancurile de lucru, dar și cu noi concurenți - după ce, miercurea trecută, Chef Cătălin Scărlătescu a spart bomba care conținea cinci amulete. 

Una dintre ele i-a oferit un super-avantaj: ”Cheamă patru concurenți care nu au fost selectați în bootcamp și repartizează-i în echipe astfel încât să reveniți la numărul inițial de concurenți”.

Este amuleta pe care Chef Scărlătescu nu întârzie s-o folosească, anunțându-și deja această intenție în ediția trecută Chefi la cuțite: ”Faptul că ați gătit atât de frumos m-a făcut să mă hotărăsc să dau amuleta care spune că niște concurenți care au gătit cu voi în bootcamp vor veni, vor găti și vor completa echipele voastre – și pe a mea.

Eu am dreptul la doi concurenți dintre ei, iar ceilalți Chefi vor primi câte unul”, a declarat el. În ediția show-ului culinar din seara aceasta, Chef Scărlătescu pășește în platou cu alegerile deja făcute, pregătit să îi cheme pe cei patru concurenți pentru a participa la cel de-al șaselea battle. Așadar, urmează o ediție Chefi la cuțite care va debuta sub presanta întrebare: ”Cine sunt cei patru competitori?”.

Chefi la Cuțite 31 octombrie. Scărlătescu își reîntregește echipa

 

”Azi e ziua în care primim noi concurenți. Chiar sunt curios pe cine ne va băga Cătălin în echipă”, a declarat Chef Sorin Bontea. ”Cine știe ce o fi ales Scărlătescu de pe la bootcamp, poate ne trimite pe cineva cu care să nu putem comunica, să nu putem să-l punem la treabă și să ne facă misiunea și mai dificilă”, a comentat și Chef Florin Dumitrescu.

”Ne bucurăm chiar azi de această amuletă. Mi se reîntregește echipa, iar această amuletă este, de fapt, un cadou pentru fiecare Chef”, a spus Cătălin Scărlătescu. Cine sunt cei patru concurenți și cum vor fi ei repartizați pe echipe, dar și cum se vor integra pe parcurusul celui de-al șaselea battle și ce eliminare va urma telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în seara aceasta, de la 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel