Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chefi la Cuțite luni, 14 iunie. Concurenții au izbucnit în lacrimi. Momentul serii înainte de eliminări
WhatsApp
Momentul cel mai emoționat al acestui sezon din Chefi la Cuțite s-a derulat luni, 14 iunie. Concurenților le-au fost transmise mesaje de la familie. 
Chefi la Cuțite luni, 14 iunie. Concurenții au izbucnit în lacrimi. Momentul serii înainte de eliminări

De această dată, spre deosebire de celalalte sezoane concurenții au fost luați prin suprindere cu momentul transmiterii mesajelor de către familii. Prezentatoarea nu le-a mai spus că urmează mesaje transmise de la cei apropiați, iar mesajele au început să ruleze brusc pe ecrane. Unul dintre cele mai amuzante momente l-a avut din nou în prim plan pe japonezul Ricky. Lui i-au transmis mesaje fosta iubită, tatăl natural, mama vitregă, fratele și chiar câțiva frați mai mici. Reacțiile lui Ricky au făcut deliciul tuturor, japonezul ajungând de la râsete, la plânsete puternice. 

Tot ca un element inedit al acestui sezon a fost reprezentat și de faptul că chefii au primit la rândul lor mesaje de susținere. Dacă pentru Bontea și Scărlătescu a fost un moment amuzant mai mult, lui chef Florin Dumitrescu i-au dat lacrimile în momentul în care le-a văzut pe fiicele sale transmițând un mesaj pentru el. 

Chefi la Cuțite luni, 14 iunie. Înainte de eliminare, mesajele transmise de familie

Cel mai surprinzător moment a fost cel în care Răzvan Fodor a apărut ca să-i transmită un mesaj lui chef Sorin Bontea. Este știut că cei doi au legat o relație apropiată după ce au făcut echipă la concursul Asia Expres. 

"Tăticu' meu, sper să ajungi în finală! Mult succes" i-a spus Fodor lui Chef Sorin Bontea.  De asemenea, fata lui Sorin Bontea i-a transmis un mesaj tatălui său: "Să știi că îți țin pumnii să câștigi. Am încredere în tine că i-ai pregătit foarte bine, ca să câștige. Succes, să vă văd în finală", a spus Miruna Bontea.

"Ah, fata lu' tatii! Fata lu' tata, mă! M-am fâstăcit așa," a spus chef Florin Bontea. 

Lui chef Cătălin Scărlătescu i-a transmis un mesaj vedeta formației Holograf, Dan Bittman. "Eu îți țin pumnii, Cătălin! Sunt prietenul tău", a spus Dan Bittman.

Pentru chef Florin Dumitrescu a fost o surpriză să vadă mesaje transmise de soție și cele două fetițe ale sale.

"Echipa albastră, chiar dacă nu vă cunosc, am fost alături de voi. Voi ați demonstrat forță, dârzenie," a spus soția lui chef Florin Dumitrescu. Acesta a povestit că pe toată perioada concursului, care s-a desfășurat în timpul pandemiei, a ales să se izoleze față de fete pentru că el avea contact zilnic cu zeci de persoane și risca să aducă virusul acasă.  "Abia aștept să mă duc acasă să mă duc să le țin în brațe. Eu am ales pe toată perioada concursului când mă duc acasă ca să stau în mansardă, ca să nu le pun în pericol," a povestit Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel