În plus, acest cheesecake Oreo și căpșune este un desert popular deoarece are o consistență netedă și groasă, adăugând că are o bază de un fel de crustă crocantă și dulce care îi conferă o notă cu totul specială.
Continuă să citești, notează pas cu pas și vei obține acest incredibil tort oreo și căpșune. Vei vedea ce delicios va ieși!
Cel mai moale și pufos pandișpan cu vanilie. Toate secretele pentru a-ți ieși perfect
- 285 de grame de cremă de brânză
- căpșune proaspete
- ½ cană de zahăr (100 grame)
- ½ cană de dulceață de căpșune
- 1 lingură esență de vanilie
- 1 cană de smântână (200 mililitri)
- 3 ouă
- 20 de bucăți de biscuiți Oreo
- 125 de grame de unt.
Cheesecake cu căpșuni fără coacere. Un desert răcoritor, perfect pentru zilele caniculare
Vom începe să facem acest cheesecake Oreo și căpșune adunând toate ingredientele pe care trebuie să le folosim.
Pentru a începe, în blender vom măcina complet fursecurile Oreo, iar odată ce sunt pudrați îi vom amesteca cu untul la temperatura camerei.
Odată ce pasta noastră pentru crusta prăjiturii noastre Oreo și căpșune este gata, o luăm puțin câte puțin și o punem ca bază în tava de copt, până este acoperită complet.
Odată ce crusta este gata, vom pune pe ea felii de căpșune și rezervăm pentru moment.
Tort rece cu mere. Un desert de vară delicios și sănătos
În blender punem crema de brânză, oul, vanilia, zahărul, dulceața de căpșune și crema de lapte, apoi mixăm până obținem un amestec omogen .
Acum luam forma noastra cu baza de biscuiți și căpșune și turnăm peste ea amestecul de cremă de brânză. Odată ce prăjitura Oreo și căpșune este gata, o punem la copt timp de 35 de minute la 180 °C.
După acest timp scoatem din cuptor cheesecake-ul Oreo și căpșune, îl lăsăm să se răcească complet, desfacem și vom avea desertul gata. Se decorează și deasupra cu felii de căpșune.
Cheesecake cu ciocolată fără coacere. Rețeta foarte simplă cu rezultat garantat
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News