Rețeta de azi este echilibrată nutrițional. D asemenea, este o gustare excelentă, potrivită și pentru copii. Deci, în doar câteva minute veți obține un cheesecake de vară super gustos.
Ingrediente pentru bază:
150 g migdale crude sau făină de migdale;
50 g de stevie;
25 g unt;
Ingrediente pentru cremă:
200 grame ricotta sau, dacă preferați o altă brânză tartinabilă,
10 grame de stevia,
fructe de pădure sau, dacă preferați, cu gem.
Puneți făina de migdale într-un castron. Dacă preferați migdale proaspete, prăjiți-le într-o tigaie, lăsați-le să se răcească și apoi măcinați-le cu ajutorul unui robot de bucătărie.
Vă sugerăm și: Brioșe cu caise. Un desert senzațional de vară. Fără unt și cu doar 125 de calorii pe porție
Adăugați în făină untul topit, un un praf de sare și stevia și amestecați bine cu un tel. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și așezați baza cheesecake-ului, având grijă să acoperiți tot fundul tăvii, apoi să îl nivelați.
Ar putea să vă cucerească și: Tort de ciocolată, cu doar 140 de calorii. Fără făină și fără unt, este gata în 5 minute
Pentru cremă: adăugați într-un castron ricotta sau o brânză tartinabilă preferată la care adăugați stevia. Mixați vine cele două ingrediente și dați-le la timp de 10 minute, astfel încât amestecul să se îngroașe. Apoi transferați amestecul pe baza deja pregătită, nivelați bine.
Citiți și: Chec cremos în două culori. Delicios și ușor de făcut. O felie are doar 180 de calorii
Ultimul pas este să ornați suprafața desertului cu fructe de pădure sau cu gem. Lăsați-l la frigider cel puțin câteva ore. Ulterior, poate fi servit cu toată familia după cină. Poftă bună!
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News