Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cheesecake cu mix de fructe de pădure. Acesta este desertul verii pe care trebuie neapărat să îl gătești. Nici nu ai nevoie de cuptor!
WhatsApp
Triple Berry Cheesecake este desertul verii! Cheesecake-ul cremos, ușor și cu lămâie este acoperit cu un piure de fructe de pădure triple, apoi decorat cu un buchet de fructe de pădure proaspete. În plus, poate fi preparat din timp! 
Cheesecake cu mix de fructe de pădure. Acesta este desertul verii pe care trebuie neapărat să îl gătești. Nici nu ai nevoie de cuptor! / Foto: Captură video youtube

Acest cheesecake este cel mai bun. Punct. Este cremos, puțin acrișoară și are exact cantitatea potrivită de dulceață! Combinația triplă de fructe de pădure pentru piure este genială pentru că aduce multă savoare și chiar se simte ca o felie de vară.

De asemenea, puteți face cheesecake-ul și topping-ul cu până la 3 zile înainte, depozitându-le separat până când sunteți gata să le serviți, conform CakeKnife.

 

Ustensilele obligatorii ale acestei rețete

 

O tavă elastică este exact forma în care să faci acest delicios cheesecake! 

Pentru a face crusta vei avea nevoie de un bol pentru amestecat. Veți avea nevoie și de o lingură de lemn pentru a amesteca totul. 

Pentru umplutura cheesecake-ului, este nevoie de un mixer cu atașamentul cu palete. 

Pentru a face topping-ul, veți avea nevoie doar de o cratiță și de un blender.

 

Triple Berry Cheesecake - Ingrediente

 

Topping:

- 100 g căpșuni 
- 100 g de zmeură tăiate în patru
- 100 g de afine
- 3 linguri de zahăr granulat
- 100 ml apă                                                                                                                                                                                                              - - 10 g gelatină

Crustă:

- 400 g de biscuiți graham 
- 150 g de unt nesărat, topit

Umplutură:

- 600 g de cremă de brânză
- 500 ml frișcă lichidă 
- 150 g zahăr pudră
- 100 ml apă rece 
- 100 ml lapte fierbinte 
- 20 g gelatină 
- 1 păstaie de vanilie (semințele) 

Garnitură:

- 100 g de zmeură de zmeură
- 100 g de căpșuni
- 100 g de  afine

 

Triple Berry Cheesecake - Metodă de preparare

 

Așa cum am menționat mai sus, această rețetă de cheesecake fără coacere este foarte ușoară. Bateți ingredientele de umplutură împreună, apoi întindeți-le în crusta de biscuiți graham și dați-le la frigider până se întăresc. Asta este! Umplutura de cheesecake se face în 2 boluri. În primul castron, bateți smântâna groasă până devine tare. În al 2-lea bol, bateți restul ingredientelor. Îndoiți totul împreună. Iată ingredientele pentru umplutura de cheesecake. Fiecare are o treabă de îndeplinit!

Smântână groasă: Baterea smântânii este cel mai important pas din toată această rețetă și *secretul* pentru o umplutură groasă de cheesecake fără coacere.

Crema de brânză: Asigurați-vă că folosiți blocuri de cremă de brânză adevărată, nu cremă de brânză tartinabilă. Asigurați-vă că este la temperatura camerei.

Zahăr de cofetărie: Un strop de zahăr de cofetărie îngroașă umplutura, menținând-o în același timp ușoară. Am testat cu făină și amidon de porumb și ambele au lăsat un gust de cretă. Vă recomand să rămâneți la zahăr de cofetărie.

Extract de vanilie și suc de lămâie: Un strop din ambele arome adaugă un pic de ceva special.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel